Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Vasile Gherman: „De la echipa TV8 am învățat că nimic imposibil nu există”

04 iulie 2022, ora 11:40
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Vasile Gherman, directorul financiar, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Acum doi ani am fost invitat în echipa TV8, într-un moment de criză. Cumva, crizele au continuat neîntrerupt de-a lungul acestor doi ani, dar a fost una dintre cele mai mari provocări care m-a determinat să vin și anume datorită faptului că este o echipă liberă, transparență totală de finanțare. De la echipa TV8 am învățat că nimic imposibil nu este și lucrurile mari pot fi făcute inclusiv fără resurse. Cea mai importantă resursă sunt oamenii. Sunt mândru să fac parte din această echipă și sunt mândru să lupt pentru fiecare din echipa mea”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Mariana Rață: „TV8 a devenit o parte din mine, iar colegii sunt parte a familiei mele”

29 iunie 2022, 14:06

#5anideTV8. Angela Gonța: „TV8 înseamnă pentru mine evoluție, curajul de a face ceva nou și de a merge înainte”

29 iunie 2022, 15:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram