/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

Sci-Tech&Media

Compania lui Elon Musk anunță că serviciul de sateliți Starlink este disponibil în Republica Moldova

04 august 2022, ora 10:44
Distribuie:

Compania SpaceX fondată de cel mai bogat om din lume, fondator și CEO al Tesla, Elon Musk, anunță că serviciul de sateliți Starlink este disponibil în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut chiar de companie pe pagina de Twitter.

Potrivit companiei, costul serviciilor de conectare la internet se sumează la 16.530 de lei. Prețul lunar al internetului fiind de 2.290 de lei lunar.

TV8.md reamintește că pe 10 martie, Serviciul Starlink al companiei SpaceX a anunțat că va oferi conexiune la internet în punctele de trecere a frontierei, dar și în cele de triere a refugiaților. 

Decizia a fost anunțată în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE). Prin urmare, CSE a oferit companiei dreptul de prestare a serviciilor de internet, prin derogare de la procedura ordinara de acreditare. 

Serviciul Starlink va fi oferit gratuit și va fi gestionat în parteneriat cu Serviciul Tehnologii Informaționale și Securitate Cibernetice și compania Moldtelecom din Republica Moldova.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram