/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden

Unde găsesc produse locale? Cunoaște producătorii locali de pe iFood /P/

04 noiembrie 2022, ora 11:00

Revista Forbes a enumerat 43 de motive pentru care ar trebui să faci cumpărături locale și să sprijini afacerile. Producătorii locali îți oferă o experiență de cumpărare mai plăcută și mai bună, datorită unicității și autenticității produselor. Este bine cunoscut faptul că producătorii sunt orientați către clienți și înțeleg nevoile comunității lor, prin urmare, oferă o gamă variată de produse adaptate nevoilor.

Pe platforma iFood, în afară de restaurante, găsești peste 20 producători locali, repartizați pe compartimente: miere, ulei, vin, nuci, fructe și legume, ciocolată.

Fiecare producător are pe iFood produse cu istorii. Deci, hai să le descoperim împreună!

Miere

Dacă ai poftă de miere neobișnuită și diferită de cea clasică, atunci o găsești la Honey House, și anume miere-cremă cu o textură fină și cremoasă. Pe iFood găsești miere-cremă cu diferite fructe și pomușoare ce-și păstrează proprietățile: afine negre, afine roșii, coacăză neagră, cătină, zmeură. Fiind atât de benefică și delicioasă, reprezintă un bun substituent al dulciurilor.

Printre producătorii de miere sunt: Apifera (miere polifloră, de tei și de salcâm), Nectar Lux (miere pentru copii, miere premium, seturi cadou, miere angro), Yantario (miere-cremă, de salcâm, polifloră, de tei), Regina Naturii (miere Bio, miere cu adaos, miere la plic, seturi cadou, miere la căldare).

Fructe și legume

La capitolul fructe și legume de sezon, Lolly Berry te suprinde cu cătină, benefică pentru vedere, ce contribuie la slăbire, luptă împotriva bolilor și menține organismul sănătos. Ai știut că cătina conține de 12 ori mai multă vitamina C decât o portocală? Producătorul local Delli Fruits pune la dispoziție fructe și legume, frumos ambalate în cutii biodegradabile și lădițe din lemn. Fondatoarea acestei afaceri menționează că Delli Fruits s-a născut din dorința de a livra fructe și legume proaspete tuturor consumatorilor, dar și de a susține ambalarea produselor în cutii biodegradabile și reciclabile.

Arena Fruct te invită să vezi fructele și legumele variate, printre care și cele de sezon: gutuie, mere, varză, pere, struguri. Pentru comoditatea consumatorilor, echipa Arena Fruct a creeat cutii cu legume și fructe, ce includ tot necesarul pentru tine și familia ta. 

Fructe uscate și nuci

Fructele uscate sunt pline de vitamine și fibre, fiind o gustare ideală pentru cei ce au un ritm de viață grăbit, mereu sunt în mișcare și nu dispun de timp. Nucile și fructele uscate au cea mai mare parte din valoarea nutritivă a fructelor proaspete, fiind extrem de benefice. Drept urmare, sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru micile gustări. Fibrele alimentare te mențin sătul mult timp și controlează nevoia de a mânca între mese.

Mai jos, vei putea face cunoștință cu producătorii locali de fructe uscate și nuci:

MoBerry produce mere deshidratate, gutui, pere, vișine, aronie și prune, toate deshidratate și benefice la o ceașcă de ceai cu oamenii dragi. Pastilata din zmeură, pomușoare, gutui, măr este doza de dulce potrivită, și cel mai important sănătoasă. Vă recomandăm să oferiți copiilor, pentru a le cultiva obiceiul de alimentație sănătoasă. Accesați linkul pentru a vedea toate produsele, inclusiv și gemurile.

Mix Fruct oferă consumatorilor nu doar prune, caise și gutuie uscate, ci pune la dispoziție și fructe uscate în ciocolată. Fie că ai o zi de naștere sau pleci în ospeție, caisele sau prunele în ciocolată vor completa orice vizită. Prețurile și întreg asortimentul poate fi văzut aici.

Every Day vă prezintă secretul unui mic dejun sănătos și delicios. Indiferent de ce terci preferi, nucile și semințele vor transforma dimineața într-o adevărată delectare. E suficient să ai stafide, alune, caise uscate pentru a inventa în fiecare zi ceva nou. 

Snack-urile delicioase de la producătorul Selik sunt o adevărată salvare, atunci cand îți este foame: Amestec la ceai sau Amestec Energie ce include ananas, migdale, papaya, caise uscate, stafide, caju, răchițele, caju.

Miezul de nuci este produs de Fructusezon - afacere de familie ce oferă prune umplute cu nuci, măceșe uscate, prune uscate cu sâmburi etc. 

Ciocolate și fructe în ciocolată

Ciocolate și fructe în ciocolată găsești pe platforma iFood la producătorul Rifero. De asemenea, ei creează și lădițe cu bomboane. Mai multe studii au demonstrat că ciocolata este bună pentru creier, îmbunătățeste memoria, datorită unei substanțe numite epicatechina.

Ceai

Dacă ești în căutarea unui ceai pentru somn de calitate, atunci brandul autohton Florado vine către tine, drag consumator cu o gamă de ceaiuri și produse naturale, concepute pentru o viață relaxantă.

Ulei presat la rece

Producătorii Biantti, Vegetal, Ambera au o gamă variată de uleiuri presate la rece din semințe de in, armurariu, ulei de floarea soarelui, bostan, cânepă, struguri etc. Știm cu toții că uleiurile presate la rece își păstrează 100% substanțele nutritive și au un rol important în cadrul unei alimentații echilibrate.

Vinuri

Vinul a fost supus unor studii intensive de-a lungul anilor și s-a dovedit a fi un elixir eficient. Cine spune că oamenii nu au nevoie de un izvor al tinereții ? Doar savurați un pahar de vin și îmbuteliați beneficiile surprinzătoare. Te invităm să descoperi producătorii de vinuri din țară, ce depun eforturi colosale pentru pune pe masa oamenilor un vin de calitate.

Printre producători este și Mied - ce produce cea mai veche băutură fermentată. Are o culoare cristalină și un buchet plin de arome florale, cu nuanțe de propolis, ceară și miere. E bogat în vitaminele B, minerale, aminoacizi și monoxid de azot. Această băutură specială te va surprinde cu gustul neobișnuit, dar foarte plăcut. 

Promoție specială

Plasează o comandă pe iFood de la Producătorii Locali și ai Livrare Gratuită de la 250 lei

Motivul pentru care ar trebui să faci cumpărături locale este acela de a susține afacerile locale (producătorii locali). Prin urmare, creezi o situație avantajoasă pentru toată lumea din comunitate. Vei obține cea mai bună experiență de cumpărare și te vei bucura de beneficiile în urma consumului de produse autohtone de calitate. 

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Alaiba, după 2 săptămâni la Minister: „Fie ne reinventăm economic, fie pur și simplu ne înecăm definitiv în mocirlă”
Alaiba, după 2 săptămâni la Minister: „Fie ne reinventăm economic, fie pur și simplu ne înecăm definitiv în mocirlă”
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden
/VIDEO/ Interviu cu unul dintre cei mai bătrâni deținuți, în vârstă de 71 de ani: „Mama nu știe. Crede că sunt la nepoți”
/VIDEO/ Interviu cu unul dintre cei mai bătrâni deținuți, în vârstă de 71 de ani: „Mama nu știe. Crede că sunt la nepoți”
Putin califică bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei drept „necesare și inevitabile”: Ce a vorbit cu Scholz
Putin califică bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei drept „necesare și inevitabile”: Ce a vorbit cu Scholz
Avaria de la Termoelectrica nu ar fi putut fi prevenită: Fisurile au apărut după ce generatorul a fost pus în funcțiune
/VIDEO/ Avaria de la Termoelectrica nu ar fi putut fi prevenită: Fisurile au apărut după ce generatorul a fost pus în funcțiune

Salut: Cardul de la Victoriabank care îți deschide oportunități nelimitate în banking /P/

02 decembrie 2022, ora 09:43

Victoriabank lansează un nou card de debit, cardul Salut. Un card pentru toată lumea, cu multe avantaje și zero costuri.

Noutatea de astăzi este dublă: cardul Salut este lansat concomitent cu platforma Digital Onboarding https://www.victoriabank.md/carduri/carduri-de-debit/salut.

Disponibil prin platforma Digital Onboarding sau la ghișeu, în orice unitate Victoriabank,  cardul de debit Salut, nu-ți condiționează nimic, din contră, este împachetat cu multe beneficii.

GRATUIT – Emiterea inițială

GRATUIT – Deservirea lunară

GRATUIT – Livrarea cardului la ușă, solicitat prin Digital Onboarding

GRATUIT – Extragere de numerar în MDL și verificarea sold la orice ATM din Republica Moldova (nu doar bancomatele Victoriabank, dar și bancomatele altor bănci)

GRATUIT – Transfer P2P către orice card din Republica Moldova

Bonus 50 MDL – pentru efectuarea plăților lunare, de minim de 3000 MDL.

Atunci când vrei mai mult de la un card bancar, alegi Salut! 

„Cardul Salut va schimba radical opinia preconcepută despre cardurile bancare din Moldova. De ce? Pentru că este cel mai accesibil, fiind destinat oricărui rezident al Republicii Moldova care a împlinit 18 ani și este gratuit absolut necondiționat. Deținătorul cardului Salut poate face  prin el orice tip de tranzacții, fiind scutit de taxa de deservire și, mai mult decât atât, noi oferim clienților un bonus lunar de 50 lei tuturor celor care fac plăți lunare de minim 3000 lei. Odată ce devii posesor al cardului Salut, ai instant acces la toate serviciile digitale ale Victoriabank: aplicația VB24, depozite online, portmoneele electronice, T2A, Happy Hour, etc. Oportunitățile cardului Salut în banking sunt, de-a dreptul, nelimitate!” – a ținut să menționeze Vasile Donica, vicepreşedinte Victoriabank. 

Surprizele pentru posesorii cardului bancar Salut nu se opresc aici! Clienții care vor deschide în perioada 01 – 18 decembrie 2022 un card Salut participă automat la două promoții prin care pot câștiga bilete la concertul din Chișinău de pe 24 decembrie 2022 a formației Okean Elzy.

Promoția - Fii  rapid! 

Primele 65 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor primi gratuit câte două bilete la concertul trupei ucrainene OKEAN ELZY din 24 decembrie în Fun zone.

Promoția - Fii norocos!

Dacă nu ești printre cele mai rapide 65 de persoane, nu te descuraja: avem surprize și pentru tine! 

Alte 50 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding sau la ghișeu și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor beneficia de șansa de a obține gratuit câte două bilete la concertul trupei OKEAN ELZY în Main zone. Câștigătorii vor fi desemnați aleatoriu, prin platforma random.org.

Fii rapid, fii norocos și beneficiază de avantaje surprinzătoare ale cardului Salut de la Victoriabank, banca la care luna cadourilor începe chiar în prima zi de iarnă!

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. 

Victoriabank este prima bancă din țară care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 - plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay 

Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online - primul pas spre platforma Digital Onboarding.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Victoriabank lansează serviciul Digital Onboarding: Deschide un cont cu card atașat 100% online /P/
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
Din 1 decembrie, vor fi comercializați brazi în toate sectoarele Capitalei: Locurile stabilite de autorități
Din 1 decembrie, vor fi comercializați brazi în toate sectoarele Capitalei: Locurile stabilite de autorități
Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko
Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko
/VIDEO/ A încercat să evite ciocnirea cu un automobil, dar s-a izbit într-un alt obstacol. Detalii despre accident
/VIDEO/ A încercat să evite ciocnirea cu un automobil, dar s-a izbit într-un alt obstacol. Detalii despre accident
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram