Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

social

/VIDEO/ Jurnaliștii Andrei Captarenco și Viorica Tătaru vor realiza un film documentar despre război

05 iunie 2022, ora 21:00
Distribuie:

Au mers în cele mai fierbinți și periculoase zone, au filmat regiunile distruse de bombardamente, au relatat dramele ucrainenilor prinși în război. Dar nu se opresc...Vorbim despre jurnaliștii Andrei Captarenco și Viorica Tătaru, care saptamâna viitoare merg din nou în Ucraina. De această dată pentru realizarea unui film documentar despre ororile conflicului armat. Mai multe de detalii, le aflați chiar de la colegii noștri. 

Pe jurnaliștii Andrei Captarenco și Viorica Tătaru i-am surprins la o lecție de instruire în domeniul acordării primului ajutor la Centrul Republican de Instruire. 

Se întorc în țara vecină, acolo unde au văzut dramele ucrainenilor. Iar imaginile cu civili maltratați și împușcați în plină stradă și acum sunt memoria lor. 

Și de această dată jurnaliștii vor merge în cele mai fierbinți și periculoase zone, doar că, de aceasta dată, pentru a realiza un film documentar. 

Jurnaliștii TV8, Andrei Captarenco și Viorica Tătaru, au mers, chiar din prima zi de război, în Ucraina, de unde au arătat lumii atrocitățile comise de armata rusă. 

Jurnaliștii Viorica Tataru și Andrei Captarenco sunt deținătorii „Premiului Tudor Iașcenco” 2022, oferit luna trecută de Asociația Presei Independente pentru curaj și demnitate în exercitarea misiunii de jurnalist.

Andrei Captarenco și Viorica Tătaru sunt realizatorii serialului documentar “Dincolo de Nistru”, de la TV8. Jurnaliștii, care au împreună peste 50 de ani de experiență în presă și producție video, au documentat anterior evenimente precum Independența Republicii Moldova sau războiul din Transnistria. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram