Război în Ucraina, ziua 174: Explozii în Crimeea: „Risc de moarte pentru invadatori și hoți”. O cale ferată din Kursk, aruncată în aer

social

Alertă meteo! Codul galben de pericol excepțional de incendiu a fost prelungit. Perioada vizată

05 august 2022, ora 14:15
Distribuie:

Serviciul Hidrometeorologic de Stat ne avertizează că a fost prelungit cu încă șase zile codul galben de pericol excepțional de incendiu. Alerta este valabilă între 6 și 12 august. Pe parcursul acestor zile, se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural.

În această perioadă, este posibilă aprinderea culturilor agricole, depozitelor de furaje, zonelor cu vegetaţie forestieră, locuinţelor şi anexelor gospodăreşti.

Se recomandă evitarea utilizării focului deschis în apropierea locuinţelor, anexelor gospodăreşti şi a depozitelor de furaje, pe terenuri acoperite de vegetaţie uscată, mai ales atunci când sunt amplasate în apropiere de păduri, plantaţii sau obiective cu risc ridicat de incendiu

Totodată, trebuie restricționate lucrările ce creează condiţii favorizante pentru producerea de incendii prin degajări de substanţe volatile sau supraîncălziri excesive.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Ne așteaptă temperaturi de foc! Codul galben de caniculă a fost prelungit. Recomandările specialiștilor

05 august 2022, 14:08

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram