Război în Ucraina, ziua 174: Explozii în Crimeea: „Risc de moarte pentru invadatori și hoți”. O cale ferată din Kursk, aruncată în aer

social

Crimă teribilă la Bălți: Doi frați ar fi ucis intenționat un bărbat după un conflict la beție. Cum s-a întâmplat totul

05 august 2022, ora 15:45
Distribuie:

Doi frați gemeni, în vârstă de 30 de ani, din Bălți, au fost trimiși pe banca acuzaților pentru omorul intenționat al unui bărbat, comis cu o deosebită cruzime. Totul s-ar fi întâmplat pe 18 mai 2022, în timp ce la domiciliul acestora s-a iscat un conflict spontan cu victima, după ce au consumat alcool.

Profitând de starea de neputință evidentă a victimei de 28 de ani, care se afla la ei în ospeție, gemenii i-au aplicat în jur de 18-20 de lovituri cu pumnii și picioarele în diferite regiuni ale corpului, inclusiv în regiunea capului, care este un organ vital. 

Ulterior, în timp ce victima zăcea la podea, unul dintre învinuiți s-a așezat deasupra victimei și cu ajutorul unui ștergar l-a strangulat, provocându-i asfixie mecanică, ceea ce a dus la decesul acesteia.

Pentru a ascunde crima, cei doi au pus trupul neînsuflețit al victimei pe o pătură, pe care l-au transportat într-o construcție părăsită din preajma unui bloc locativ din municipiul Bălți. Corpul neînsuflețit a fost depistat a doua zi de către localnici.

Bănuiții au fost identificați și reținuți în aceeași, ulterior fiind plasați în arest preventiv, unde se află și în acest moment.

În procesul de audiere a celor doi frați, aceștia și-au recunoscut pe deplin vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Persoanele acuzate de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Și-ar fi ucis în bătaie mama: La câți ani de închisoare a fost condamnat un bărbat din Capitală

01 august 2022, 13:08

Un bărbat din Fălești, trimis în judecată pentru că şi-a omorât vecina, după care i-a dat foc

04 iulie 2022, 11:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram