Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

economic

Sandu s-a întâlnit cu membrii CCI: „Este important ca economia să supraviețuiască în această perioadă”

05 august 2022, ora 10:39
Distribuie:

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o ședință de lucru cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie (CCI), în cadrul căreia s-a discutat despre problemele pe care le întâmpină agenții economici în activitatea lor curentă.

Șefa statului a declarat că dezvoltarea economică este o prioritate importantă a guvernării, ea fiind cheia pentru bunăstarea cetățenilor, dar și pentru consolidarea proceselor democratice. 

Printre acțiunile menite să susțină sectorul se numără reforma fiscală și cea a justiției, reforma educației - pentru o mai bună pregătire a forței de muncă, modificarea legislației ce reglementează raporturile de muncă ș.a.

„Pentru noi este important ca economia să supraviețuiască în această perioadă complicată și să se dezvolte. Țara noastră poate fi prosperă doar cu o economie vibrantă”, a spus Președinta Maia Sandu la întrevederea cu membrii CCI.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram