Război în Ucraina, ziua 174: Alți opt soldați ruși, suspectați de crime de război la Bucea. Șoigu a enumerat prietenii Rusiei

social

/VIDEO/ Tiraspolul a prelungit cu încă 15 zile codul galben de alertă teroristă

05 august 2022, ora 16:38
Distribuie:

Pretinsele autorități de la Tiraspol au prelungit cu încă 15 zile codul galben de alertă teroristă în stânga Nistrului. Alerta va fi valabilă până pe 22 august. Pretinsul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a semnat un decret în acest sens. 

La sfârșitul lunii aprilie, Tiraspolul a instituit cod roșu de alertă teroristă după ce în regiune au avut loc mai multe provocări. Provocările în stânga Nistrului au început în seara zilei de 25 când a avut loc o explozie în sediul Serviciului de Securitate de la Tiraspol, așa zisul MGB. Presa din stânga Nistrului a scris că ar fi vorba de un atac cu lansatoare de grenade și că nu s-au înregistrat victime. 

La doar o zi distanță au avut loc explozii în orășelul Maiac, raionul Grigoriopol, din stânga Nistrului. Ținta ar fi fost două antene de radiotelecomunicații, construite în anii `60, care au fost aruncate în aer. 

Ulterior, după circa o lună, codul roșu a fost anulat și instituit unul galben de amenințare teroristă.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Tiraspolul anunță cine stă în spatele atacului de la Maiac: Exploziile ar fi fost cauzate de mine antitanc

29 aprilie 2022, 15:04

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram