Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"

/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 285: Rachetă găsită în livadă la Briceni și risc de pană de curent. Putin, filmat pe podul Crimeei

05 decembrie 2022, ora 16:27

Războiul din Ucraina continuă și în ziua cu numărul 285. Rusia a declanșat luni un nou atac cu rachete, iar alertele aeriene au răsunat în multe părți ale țării. O rachetă a fost găsită de către polițiștii de frontieră într-o livadă din raionul Briceni al Republicii Moldova.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat poporului ucrainean încurajând populația să fie rezistentă în fața frigului și a greutăților. Totodată, Europa rămâne fără petrol rusesc. Rusia închide robinetul, după ce Uniunea Europeană a plafonat prețul la 60 de dolari pe baril.

UPDATE Premierul ucrainean anunță că multe obiecte de infrastructură energetică din regiunile Kiev, Vinița și Odesa au fost distruse de rachete, dar sistemul energetic al țării rămâne funcțional. Totodată, președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a mulțumit militarilor din apărarea antiaeriană a țării și electricienilor, care luptă pentru restabilirea furnizării curentului electric.

UPDATE Prim-ministra Natalia Gavrilița a venit cu o reacție după ce luni după-amiază, 5 decembrie, într-o livadă de la Briceni au căzut rămășițele unei rachete. Premierul condamnă cu vehemență atacurile rusești care au loc în țara vecină.

UPDATE Rușii s-au trezit în situația improbabilă de a se confrunta cu penurii de energie electrică, la fel ca o mare parte din restul Europei, în ciuda faptului că trăiesc într-una dintre cele mai bogate țări în petrol din lume, anunță dnyuz.com. Războiul din Ucraina a făcut ca inginerii, reparatorii și muncitorii municipali să schimbe uneltele cu armele, în timp ce Rusia se străduiește să refacă pierderile armatei, lăsând oamenii să se confrunte cu temperaturi de îngheț pe fondul unei penurii de persoane capabile să repare infrastructura sa învechită, din epoca sovietică. Acest lucru se întâmplă în timp ce Rusia a provocat daune "colosale" rețelei electrice din Ucraina, spun oficialii, provocând pene de curent care ar putea dura până în martie.

UPDATE Guvernul Gemaniei va adopta peste câteva luni o nouă strategie de securitate națională, care va ține cont de "amenințările din partea Rusiei", a declarat cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, într-un articol apărut în numărul de astăzi al revistei "Foreign Affaires", relatează Rador. "În ultimii treizeci de ani, hotărârile privind problemele de securitate ale Germaniei și de dotare a Bundeswehr-ului (Forțele Armate ale Germaniei) au fost luate pe fondul păcii în Europa. Acum, întrebarea principală va fi cu ce amenințări va trebui să ne confruntăm noi și aliații noștri în Europa, în primul rând din partea Rusiei", scrie cancelarul german, citat de TASS. Potrivit afirmațiilor acestuia, între aceste amenințări pot fi enumerate "un potențial atac asupra teritoriului aliaților, războaiele cibernetice și chiar posibilitatea redusă a recurgerii la arma nucleară".

UPDATE Armata ucraineană intenționează să-și continue contraofensiva în cursul acestei ierni pentru a profita de succesele obținute recent pe câmpul de luptă și pentru a împiedica forțele invadatoare rusești să recâștige inițiativa, scrie Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în ultima sa evaluare asupra războiului din Ucraina.

UPDATE Președintele rus Vladimir Putin a fost filmat cum conduce un Mercedes pe podul Crimeei. Se întâmplă în ziua atacurilor masive cu rachete asupra Ucrainei. Presa de la Moscova anunță că liderul de la Kremlin a fost informat despre lucrările de reparație ale obiectului de infrastructură, după ce acesta a fost redeschis traficului rutier.

UPDATE Rămășițele unei rachete au fost descoperite într-o livadă din apropierea orașului Briceni. Obiectul exploziv a fost găsit de o patrulă a poliției de frontieră, care, din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-a intensificat gradul de atenție. În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona comisariatelor Briceni și Ocnița. În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU.

UPDATE Pene masive de curent au fost raportate în mai multe regiuni din Ucraina, după valul de atacuri cu rachete din după-amiaza zilei de astăzi, care au vizat inclusiv obiective ale infrastructurii energetice.

UPDATE  Completarea stocurilor de muniţii de artilerie occidentale, diminuate semnificativ în urma ajutorului oferit Ucrainei pentru a opri invazia rusă, va necesita 10-15 ani, estimează proprietarul unei mari companii cehe producătoare de armament. 

UPDATE Guvernatorul regiunii Nikolaev, Vitalii Kim, a declarat că vor fi 3 valuri de atacuri cu rachete în Ucraina și a îndemnat populația să rămână la adăpost.

UPDATE Explozii au fost raportate în mai multe regiuni ale Ucrainei, inclusiv la Vinița și Odesa, zone apropiate de Republica Moldova.

UPDATE Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a avertizat luni Occidentul, după intrarea în vigoare a plafonului de preţ pentru petrolul rusesc, că „iarna este abia la început”, transmite EFE, potrivit Agerpres.

UPDATE Risc de o nouă pană de curent uriașă în Republica Moldova. Căderi de tensiune au fost raportate în mai multe localități din stânga Nistrului, după bombardamentul lansat de Rusia în Ucraina. Totodată, Moldelectrica anunță că sunt înregistrate perturbații în sistemul electroenergetic și confirmă că există riscul de posibile deconectări.

UPDATE Economia rusă “are toate capacităţile necesare” pentru a finanţa ofensiva militară, a declarat presei Dmitri Peskov. “Astfel de măsuri nu vor avea niciun fel de impact”, a adăugat el, referindu-se la plafonarea preţului petrolului rusesc adoptată de Uniunea Europeană, ţările G7 şi Australia pentru a reduce posibilităţile Moscovei de a-şi finanţa invazia din Ucraina.

UPDATE Populația a fost rugată să păstreze căldura, să acopere ferestrele, să-și facă rezerve de apă și să se ascundă rapid în adăposturile anti-bombă, în contextul noului atac cu rachete. Totodată, stațiile de metrou din Kiev devin tot mai aglomerate.

UPDATE Procurorul general ucrainean Andrii Kostin a denunţat o ''creştere drastică'' a violenţelor sexuale comise de soldaţii ruşi în timpul invaziei începute în 24 februarie în Ucraina, informează luni DPA, conform Agerpres.

UPDATE CEO-ul Raytheon Technologies, una dintre cele mai mari companii producătoare de armament din lume, afirmă că în doar 10 luni de război în Ucraina a fost consumată producția pe ani de zile de rachete Stinger și Javelin, relatează National Review.

UPDATE Alertă aeriană în majoritatea regiunilor din Ucraina, ulterior fiind emisă avertizarea pentru toată țara, în afară de Crimeea. Potrivit informațiilor neoficiale, circa 100 de rachete au fost lansate din avioane și nave maritime. Câteva rachete au fost doborâte de apărarea antiaeriană în regiunile Harkov, Dnepropetrovsk și Poltava, anunță unele canale de Telegram.

UPDATE Forţele ruseşti au bombardat duminică regiunea Herson de 46 de ori, iar o persoană civilă a fost ucisă, au anunţat surse ucrainene citate luni de The Guardian.

UPDATE Cancelarul Gemaniei, Olaf Scholz, încearcă să-l înțeleagă pe omologul său rus, Vladimir Putin, citind literatura corespunzătoare despre el, precum și articole ale președintelui rus, scrie publicația locală "Spiegel".

UPDATE Regiunea Doneţk a continuat să se confrunte luni cu bombardamente, în timp ce luptele din estul Ucrainei fac ravagii, scrie CNN.

UPDATE Unul dintre cele mai mari conglomerate din industria ucraineană de armament, Ukroboronprom, a transmis că a finalizat mai multe testări cu succes ale unei drone de atac cu o rază de acțiune de 1.000 de kilometri, notează Ukrinform, preluat de hotnews.ro.

UPDATE Volodimir Zelenski a fost desemnat de Financial Times „personalitatea anului”, fiind comparat cu „Churchill al epocii rețelelor sociale”. „Sunt mai mult responsabil decât curajos”, se descrie președintele Ucrainei, conform The Guardian și Hotnews.

UPDATE Încă de la începutul războiului, Rusia nu a reușit să domine cerul Ucrainei, iar în ultimele luni, numărul de misiuni efectuate de avioanele de luptă tactice rusești deasupra țării invadate s-a redus semnificativ, notează ministerul britanic al apărării în evaluarea sa de luni dimineață.

UPDATE Putin a fost "surprins" de performanțele slabe ale armatei sale, dar obiectivele sale politice pentru război nu s-au schimbat, a declarat directorul serviciilor de informații, anunță nbcnews.com. Forțele ruse din Ucraina consumă muniția mai repede decât o poate înlocui industria de apărare a țării, a declarat sâmbătă directorul Serviciului Național de Informații al SUA, Avril Haines.

UPDATE Sugestia preşedintelui francez Emmanuel Macron, potrivit căreia Occidentul ar trebui să ia în considerare nevoia Rusiei de garanţii de securitate, dacă Moscova este de acord cu negocieri pentru a pune capăt războiului din Ucraina, a declanşat o furtună de critici la Kiev şi în rândul aliaților baltici, în cursul weekendului, relatează Reuters, preluat de News.ro.

UPDATE Procurorul general ucrainean Andrii Kostin a denunțat o "creştere drastică" a violențelor sexuale comise de soldații ruşi în timpul invaziei începute în 24 februarie în Ucraina.

UPDATE Zece oameni ar fi fost ucişi în oraşul Alcevsk din autoproclamata Republică Populară Luhansk în urma unor bombardamente ucrainene, susţin separatiştii propruşi citaţi de agenţia oficială de stat TASS.

UPDATE Expertul SPD în politică externă, Nils Schmid, a declarat în ediţia de duminică a ziarului Die Welt:”Cuvintele lui Macron sunt surprinzătoare. NATO nu a ameninţat niciodată Rusia, dar a creat un cadru comun pentru aspecte de securitate prin Actul Fondator NATO-Rusia”. Acum, a spus el, se pune problema asigurării securităţii europene în faţa şi împotriva Rusiei.”Atât timp cât Rusia urmăreşte o politică externă imperialistă nu este posibilă o ordine paneuropeană a păcii care să includă Rusia”.

UPDATE Una dintre cele mai influente voci din spatele deciziei lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina aparține unui miliardar de 71 de ani, care a susținut că războiul ar putea dovedi puterea Rusiei. Iuri Kovalciuk, care este un prieten apropiat al liderului rus de zeci de ani, împărtășește viziunea lui Putin despre Rusia ca un puternic contrapunct militar și cultural pentru Statele Unite, spun apropiații. Potrivit unui prieten al familiei Kovalciuk, precum și a unui fost angajat al serviciilor secrete ruse, Kovalciuk și Putin s-au întâlnit frecvent de la începutul războiului în februarie și au vorbit și la telefon, scrie The Wall Street Journal, scrie Money.

UPDATE Un aeroport militar din Rusia a fost atacat cu o dronă kamikaze necunoscută. Presa rusă a publicat imagini din momentul exploziei, care ar fi distrus pista și două aeronave Tu-95, rănind doi militari. Baza aeriană Engels este o bază aeriană militară strategică pentru bombardierele ruse, situată la 14 kilometri est de Saratov, fiind cunoscută drept locul de unde decolau bombardierele pentru lovituri asupra Ucrainei.

UPDATE Rusia „riscă să devină o țară neguvernabilă și să alunece spre haos”, anunță o analiză a publicației „The Economist”. Vladimir Putin are tot mai multe probleme în ce privește posibile revolte ale militarilor de pe front, ale celor întorși acasă după ce au fost răniți ori îmbolnăvit, dar și cu facțiunile care apar în instituții și în sistemul militar, potrivit Spotmedia.

UPDATE ''Cineva doreşte să ofere garanții de securitate unui stat terorist şi ucigaş ?'', a scris pe Twitter secretarul Consiliului Național de Securitate şi Apărare al Ucrainei, Oleksii Danilov. ''În loc de Nuremberg - să semnăm un acord şi să ne strângem mâna?'', a adăugat acesta, sugerând astfel crearea unui tribunal care să judece responsabilii ruşi la fel cum au fost judecaţi naziştii după al Doilea Război Mondial. La rândul său, Mihailo Podoliak, un consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a susţinut că lumea întreagă este cea care are nevoie de garanţii de securitate în faţa Rusiei, iar aceasta din urmă trebuie trasă la răspundere. ''Lumea civilizată are nevoie de ''garanţii de securitate'' în faţa intenţiilor barbare ale Rusiei post-Putin'', a scris Podoliak, de asemenea pe Twitter, notează Agerpres.

UPDATE Secretarul de stat american Antony Blinken a denunțat, duminică, încercarea președintelui rus Vladimir Putin de a apela la iarnă ca la o „armă”, precizând că încercările liderului de la Kremlin de a elimina puterea și a distruge infrastructura din Ucraina sunt „barbare”, informează Politico.

UPDATE Ministerul Apărării din Marea Britanie a anunțat că Rusia și-a întețit atacurile asupra orașului Bahmut, din estul Ucrainei, în timp ce cartierul general din Ucraina a informat că respinge atacurile rusești din regiune, menite să încercuiască forțele Kievului din zonă.

UPDATE Mihailo Podoliak a amintit de postările lui Musk privind „schimbul de teritorii străine pentru o pace iluzorie” și „deschiderea tuturor conturilor private pe motiv că libertatea de exprimare trebuie să fie totală”, etichetându-le „soluții magice simple”, potrivit The Guardian.

UPDATE Preţul petrolului a crescut luni, în urma unui acord al grupului de naţiuni G7 şi al aliaţilor săi de a limita preţul petrolului rusesc la 60 de dolari pe baril, scrie BBC.

UPDATE Administrația Prezidențială a Rusiei a trimis o scrisoare companiilor de stat, liderilor regionali, companiilor de televiziune și instituțiilor culturale cu recomandări privind organizarea evenimentelor de Anul Nou, scrie Radio Liberty.

UPDATE Vladimir Putin ar avea o obsesie pentru tot ceea ce înseamnă ocult, susțin unii experți. Conform acestora, citați de The Sun, liderul rus ar fi mai mult decât interesat de citirea gândurilor și ritualuri sângeroase.

UPDATE Sprijinul din partea opiniei publice ruse pentru războiul din Ucraina ''scade substanţial'', a anunţat duminică Ministerul Apărării britanic în buletinul său informativ zilnic, potrivit DPA, scrie Agerpres.

UPDATE Președintele rus Vladimir Putin a ridicat mănușa aruncată cu o zi înainte de liderul american Joe Biden, dar, așa cum a făcut și președintele american, a pus condiții. În timp ce Biden este deschis să se întâlnească cu Putin dacă acesta "caută o modalitate de a pune capăt războiului", șeful Kremlinului a dat asigurări că este dispus să stea la masa negocierilor atât timp cât Washingtonul va recunoaște teritoriile anexate din sudul și estul Ucrainei - Zaporijjia, Donețk, Luhansk, Crimeea și Herson -, potrivit Guvernului Rusiei. O cerință care face dificilă ajungerea la un acord între ambele părți, susține El Periodică preluat de Rador.

UPDATE De la începutul războiului, aproximativ 3 milioane de ucraineni au fost mutaţi forţat pe teritoriul Rusiei, a declarat comisarul pentru drepturile omului al Radei Supreme, Dmitro Lubineţ, după cum a raportat Ukrainska Pravda. „Din februarie, cel puţin 2.800.000 de ucraineni au fost forţaţi să plece sau au fost deportaţi pe teritoriul Rusiei”, spune comisarul, notează Mediafax.

UPDATE Rachete rusești au lovit în această noapte ține industriale și ale infrastructurii energetice din orașul ucrainean Zaporojie, au anunțat autoritățile locale, citate de agenția UNIAN. O uzină a fost avariată, informează Rador.

UPDATE Ziarele şi emisiunile pro-Kremlin insistă că un acord de pace pe tema Ucrainei ar aduce întreaga populaţie în faţa Curţii Penale Internaţionale, notează Mediafax.

UPDATE Unul dintre cele mai bune elicoptere de atac ale armatei ruse, cunoscutul KA-52, dar mai cunoscut sub numele de Alligator, a fost distrus în Ucraina.

UPDATE Preşedintele Volodimir Zelenski a făcut apel, duminică seara, la perseverenţa şi rezistenţa poporului ucrainean pentru a face faţă sezonului rece.

“A patra zi a acestei ierni se apropie de sfârşit. Iarna, care evident va fi grea. Dar totuşi, merită privită această iarnă nu ca un test, ci ca timp – timp care ne aduce mai aproape de ce este important – de victorie. Fiecare dintre aceste 90 de zile de iarnă. Inamicul chiar speră să folosească iarna împotriva noastră: să facă frigul şi greutăţile iernii parte a terorii sale. Trebuie să facem totul pentru a rezista în această iarnă, indiferent cât de greu va fi. Şi vom rezista. A îndura iarna aceasta înseamnă a apăra totul. Rusia are încă rachete şi un avantaj în artilerie. Da, dar noi avem ceva ce ocupanţii nu au şi nu vor avea. Ne apărăm casa şi asta este cea mai puternică motivaţie posibilă. Luptăm pentru libertate, iar acest lucru măreşte orice forţă. Apărăm adevărul, iar acest lucru uneşte întreaga lume din jurul Ucrainei. Vedem oameni fericiţi când întâlnesc steagul ucrainean în oraşele eliberate. Şi asta înseamnă că ne aşteaptă oriunde există încă ocupaţie. Ei aşteaptă şi cred că Ucraina se va întoarce. Aşteaptă şi ştiu foarte bine: dacă Rusia invadează, nu va fi pentru totdeauna”, a spus Zelenski.

“Pentru a trece peste această iarnă, trebuie să ne ajutăm unii pe alţii mai mult ca niciodată şi să avem grijă unul de celălalt şi chiar mai mult. Şi vă rog să nu întrebaţi dacă puteţi ajuta şi cum. Pur şi simplu ajutaţi când vedeţi că puteţi. Pentru a trece peste iarnă, trebuie să fim şi mai rezistenţi şi chiar mai uniţi ca niciodată. Nu pot exista conflicte interne şi ceartă, care ne pot slăbi pe toţi, chiar dacă cineva de acolo crede că îl va întări personal. Avem nevoie de mai multă interacţiune ca niciodată. Toată Ucraina trebuie să devină un mare Punct de Invincibilitate şi să muncească în fiecare zi, să muncească în fiecare noapte. Statul, firmele, oamenii – noi toţi, ucrainenii, toţi împreună”, a mai afirmat liderul ucrainean.

“În această toamnă s-au făcut multe pentru întărirea poziţiei statului şi pentru a-l face pe ocupant să piardă. Trebuie să facem totul pentru ca la fel să se poată spune şi după această iarnă. Ucrainenii au muncit non-stop pentru a restabili viaţa normală după atacurile ruseşti. Şi oricât de mare a fost teroarea ocupanţilor, dorinţa noastră de a reface totul a fost întotdeauna şi mai mare. Ar trebui să fie în continuare la fel. Forţele noastre de apărare îşi menţin ferm poziţiile. De câte ori au plănuit ocupanţii să captureze tot Donbasul, să fie în Bahmut… De câte ori au anunţat deja noi termene limită pentru înaintarea lor, victoriile lor… Băieţii noştri sunt adevăraţi eroi. Şi aceasta este principala noastră misiune – atât pentru stat, cât şi pentru oameni – să facem totul pentru a susţine forţele noastre de apărare, pentru a întări forţele de apărare, pentru a găsi tot ce este necesar forţelor noastre de apărare”, a adăugat preşedintele ucrainean, încheindu-şi discursul cu un mesaj de susţinere şi cu mulţumiri: “Ştiu cât de greu este în Bahmut, în Donbas. Băieţi, rezistaţi! Sunt alături de voi. Oamenii sunt alături de voi. Pentru a îndeplini cu succes această misiune trebuie să ne susţinem mereu unii pe alţii, tocmai în acest scop. Şi le mulţumesc tuturor celor care ajută la întărirea Ucrainei şi care după această iarnă vor putea spune cu siguranţă că apropierea victoriei noastre este şi rezultatul său personal, o realizare personală”, notează Cotidianul.ro.

Război în Ucraina, ziua 284: 500 de localități nu au curent electric. Rusia vrea să interzică livrările de petrol în Occident
Război în Ucraina, ziua 283: Forțele ruse au atacat opt regiuni ucrainene din estul, sudul și nordul țării
Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
/VIDEO/ Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ 5.000 de maidanezi în Capitală! O femeie, mușcată de opt câini. Unde suni dacă vezi o haită?
/VIDEO/ 5.000 de maidanezi în Capitală! O femeie, mușcată de opt câini. Unde suni dacă vezi o haită?
Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"
Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"

/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale

28 ianuarie 2023, ora 20:31

Din cauza zăpezii depuse pe șosele, un autocar cu pasageri din Republica Moldova a derapat și s-a răsturnat pe drumul E581, în județul Galați din România. Trei persoane au fost rănite, potrivit Adevărul.

Potrivit ISU Galați, incidentul a avut loc pe drumul E581, în dreptul localității Berheci, din județul Galați. 

Un autocar a derapat și s-a răsturnat în câmp. În autocar erau opt persoane din Republica Moldova, trei dintre ele au fost rănite. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ISU și SMURD pentru a ajuta răniții.

De asemenea, un microbuz cu patru cetățeni moldoveni este înzăpezit în comuna Vlădești. 

Potrivit informațiilor preliminare obţinute de reprezentanții consulatului Republicii Moldova la Iași, dintre cei 8 cetățeni moldoveni care se aflau în autobuz, 3 cetățeni moldoveni au suferit răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol.

Ministerul de Externe de la Chișinău precizează că, la nivelul oficiului consular, nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară în legătura cu acest accident, responsabilii de la consulat fiind în contact cu autoritățile române, pentru a acorda asistență consulară în funcție de solicitări.

În legătură cu ninsoare și viscolul din țara vecină autoritățile le recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele cu anvelope specifice sezonului și să urmărească anunțurile autorităților locale privind condițiile de călătorie.

/FOTO/ Un autocar cu 21 de pasageri la bord s-a răsturnat pe traseu în raionul Anenii Noi
Căutările Mădălinei, dispărută în SUA, continuă. Un psiholog legist intervine în anchetă: „Unul din cele mai mari semnale roșii”
Căutările Mădălinei, dispărută în SUA, continuă. Un psiholog legist intervine în anchetă: „Unul din cele mai mari semnale roșii”
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Proscrișii. Lista neagră secretă cu peste 300 de persoane și companii puse sub sancțiuni în R. Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Proscrișii. Lista neagră secretă cu peste 300 de persoane și companii puse sub sancțiuni în R. Moldova
/VIDEO/ Prima campioană mondială la lupte din istoria Moldovei a rămas doar cu promisiuni: Unde locuiește Irina Rîngaci
/VIDEO/ Prima campioană mondială la lupte din istoria Moldovei a rămas doar cu promisiuni: Unde locuiește Irina Rîngaci
Jurnalistul și astrologul Sergiu Sumcă s-a stins din viață: Ce vârstă avea
Jurnalistul și astrologul Sergiu Sumcă s-a stins din viață: Ce vârstă avea
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram