Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

sport

/VIDEO/ Naționala Moldovei de futsal își începe aventura în preliminariile Campionatului Mondial din 2024

sursa foto: FMF Moldova
06 aprilie 2022, ora 11:30
Distribuie:

Naționala Moldovei de futsal își va începe pe 6 aprilie aventura în preliminariile Campionatului Mondial din 2024. „Tricolorii” au efectuat ultimele pregătiri și se gândesc doar la un debut victorios, iar primul adversar la mini-turneul găzdui de țara noastră va fi Elveția. 

În perioada 6-9 aprilie, Moldova va găzdui mini-turneul de calificare al preliminariilor Campionatului Mondial de futsal 2024. 

Selecționerul Vladimir Vusatîi, dar și căptanul Sergiu Tacot, au declarat că „tricolorii” au ca scop victoriile și calificarea.

„Nu va fi ușor, însă eu consider că avem puteri să ne calificăm din grupă. Acestea sunt scopurile noastre, obiectivele propuse de conducere. În mod sigur vom face tot posibilul ca să mergem mai departe”, a menționat selecționerul naționalei de futsal, Vladimir Vusatîi.

Pe 6 aprilie, naționala Moldovei de futsal va întâlni la arena FMF din Ciorescu reprezentativa similară a Elveției. 

Ulterior „tricolorii” se vor duela cu Estonia și Grecia. În etapa următoare se vor califica primele două clasate din grupă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram