/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

timp liber

/HOROSCOP/ Taurii se vor confrunta cu multă presiune pe umeri, dar Racii vor avea parte de o zi frumoasă

06 august 2022, ora 09:00
Distribuie:

În timp ce Taurii se vor confrunta cu presiunea ce le-a căzut pe umeri, Racii vor avea posibilitatea să se detașeze și să înțeleagă cât de liber se simt. În schimb, Capricornii se vor elibera de povara unor griji inutile. Va fi de ajuns doar să își dea voie să gândească mai liber. 

Horoscop Berbec – 6 august 2022: Este o zi deosebit de interesantă prin faptul că te invită să vezi cu ochii tăi, cu ochii minții, cum se schimbă coloratura evenimentelor atunci când tu alegi altă dispoziție, altă atitudine.

Horoscop Taur – 6 august 2022: E multă presiune pe umerii tăi, dar ai puterea interioară necesară pentru a-i rezista. Este un moment bun pentru a alege să te protejezi de influențele negative din jur, și de cele directe, și de cele indirecte. 

Horoscop Gemeni – 6 august 2022: Ziua vine cu o energie foarte intensă, generată de dorințele care nu-ți mai dau pace. Sigur că trebuie să le vezi împlinite, mai ales dacă nu dăunează celorlalți, dar îți trebuie și răbdare, și o strategie. 

Horoscop Rac – 6 august 2022: Este o zi foarte frumoasă, în special prin faptul că ai ocazia de a înțelege cât de liber ești față de orice condiționare, de orice fel. Cu cât tensiunile vor deveni mai puternice, cu atât va crește și puterea ta de a te detașa de ele. 

Horoscop Leu – 6 august 2022: Este important să nu uiți niciun moment de partea frumoasă a vieții, să nu iei prea în serios anumite probleme, în special cele care te stresează. Totul depinde de alegerile tale, acestea mici, de zi cu zi.

Horoscop Fecioară – 6 august 2022: Există un potențial pozitiv major astăzi pe care-l vei accesa fără prea multe dificultăți, cu condiția să ai o dispoziție similară, să rezonezi cu partea pozitivă a acestei zile.

Horoscop Balanță – 6 august 2022: Conflictul interior dintre dorința de a fi aproape de cineva și nevoia de a te simți cât mai liber și mai independent se accentuează astăzi. Dar poate că nici nu e nevoie de o soluție cât de un balans, periodic, între cele două stări. 

Horoscop Scorpion – 6 august 2022: Este important să-ți protejezi demnitatea, să nu te cobori prea mult nici în ochii tăi, nici în ochii altora. Respectul de sine este o condiție esențială pentru a-ți păstra încrederea în sine. 

Horoscop Săgetător – 6 august 2022: Ai acces la un alt fel de a trăi într-un moment de inspirație, când îți vei da seama că ești mai liber decât credeai și că alegerile tale sunt limitate doar de dorința de a proteja sentimentele frumoase și de respectul față de ceilalți.

Horoscop Capricorn – 6 august 2022: Te poți elibera de povara unor griji inutile, acumulate cu hărnicie, dar inutile și dureroase pentru că îți limitează și potențialul, și deciziile. Este de ajuns să îți dai voie să gândești mai liber. 

Horoscop Vărsător – 6 august 2022: Și așa nu-ți plac ție limitele, în niciun fel. Ziua de astăzi vine să încurajeze această latură care îți protejează sufletul de influențele limitatoare. Important e să fii împăcat cu alegerile pe care le faci. 

Horoscop Pești – 6 august 2022: Ai în fața ochilor o întreagă lume de posibilități, doar pentru că ai acceptat să privești altfel problemele cu care te confrunți, ca pe oportunități, și nu ca pe niște piedici apărute din vina cuiva.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram