Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski și cadou din Germania. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank (P)

06 septembrie 2022, ora 14:53
Distribuie:

BC „Comerțbank” SA în această toamnă lansează o nouă campanie promoțională ,,Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank” pentru a-și susține și premia clienții.

În perioada 05 septembrie – 05 noiembrie, persoanele fizice care deschid un depozit bancar la Comerțbank, participă în mod automat în cadrul campaniei promoționale ,,Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank”.

În cadrul promoției vor fi oferite următoarele premii:

Ø  Premiul mare - 1000 litri carburanți,

Ø  Trei premii - a câte 100 litri carburanți, fiecare.

Extragerea câștigătorilor va fi efectuată conform bazei de date cu informațiile privind depozitele deschise în perioada campaniei promoționale și va fi efectuată în mod aleatoriu prin intermediul www.random.org, care se va realiza în data de 7 noiembrie 2022.

“Toamna simbolizează un nou început și un anotimp al dezvoltării. Astfel, în această toamnă ne-am propus să oferim suport clienților noștri în dezvoltarea și atingerea scopurilor sale: economii, investiții, călătorii, recompensându-le cu dobânzi atractive la depozitele bancare deschise în cadrul Comerțbank. Însă pentru a accelera în atingerea acestor obiective vom oferi premii pe măsură: 1000 litri carburanți cadou, premiul mare și trei premii a câte 100 litri carburanți”, a menționat: Olga BejenaruȘef al Departamentului Dezvoltare și Marketing, al B.C.”Comerțbank”S.A.

Depozitul bancar este un produs prin intermediul căruia persoanele fizice pot face economii și respectiv pot obține profit în rezultatul banilor depuși inițial. Banca nu percepe taxe la deschiderea  unui depozit bancar si persoana fizică doar în baza buletinului de identitate, se poate bucura de avantajele acestui produs bancar. Detalii cu privire la oferta depozitelor bancare, poate fi accesată aici

Pentru informații suplimentare accesați Regulamentul campaniei promoționale “Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank”.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram