Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

Sci-Tech&Media

Record absolut: TV8.md este cel mai citit site de știri din Republica Moldova

07 aprilie 2022, ora 13:39
Distribuie:

Record absolut pentru site-ul tv8.md în luna martie. Datele furnizate de Gemius arată că a fost cel mai citit portal de știri din Republica Moldova, fiind pe locul secund în topul celor mai citite site-uri din țară.

Astfel, potrivit cifrelor care arată cel mai mare trafic și vizualizări din istoria site-ului, în a treia lună a anului 2022, materialele de pe TV8.md au fost citite de peste 406.000 de internauți din Moldova, care au vizitat pagina de aproape 3 milioane de ori, ceea ce a generat peste 7 milioane de vizualizări.

Noul design al site-ului TV8.md este realizat de compania Mediapark pe o platformă tehnică mult mai rapidă. Astfel, navigarea a devenit mai ușoară, iar viteza de încărcare a crescut.

Designul site-ul a fost conceput astfel încât orice produs de la TV8 să fie ușor de găsit: fie că e vorba de o știre, ultima investigație, fluxul video LIVE sau principalul buletin de știri de la ora 19:00.

Știrile proaspete sunt grupate pe categorii și ușor de citit atât pe versiunea română, cât și pe cea rusă a platformei.

Totodată, pe ambele versiuni, apare topul celor mai citite știri, ca să nu ratați informațiile importante de astăzi sau din ultimele 7 zile.

Iar dacă aveți o informație importantă, puteți contacta rapid redacția prin butonul Trimite o știre aflat în partea dreaptă de jos a site-ului.

Totodată, TV8 are cel mai implicat auditoriu pe rețele de socializare, cu un număr mare de urmăritori și cele mai multe interacțiuni dintre toate instituțiile mass-media din Moldova pe Facebook,  Youtube, Instagram, Telegram și TikTok.

Site-ul este lansat pe platforma nouă, dar de dragul cititorilor noștri ne angajăm să o dezvoltăm continuu, pentru a rămâne liderii pieței de știri online.

Echipa TV8.md vă mulțumește pentru încrederea oferită și pentru că sunteți zilnic alături de noi!

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram