Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

social

13 percheziții, efectuate la mai multe persoane, bănuite de corupere pasivă: Cine sunt cei 4 reținuți

02 august 2022, ora 10:36
Distribuie:

Procurorii anticorupție în comun cu angajații Direcției Generale Teritoriale „Nord” a Centrului Național Anticorupție efectuează 13 percheziții la domiciliile, birourile de serviciu, automobilele de serviciu, precum și automobilele persoanele ale unor persoane bănuite în săvârșirea infracțiunilor de corupere pasivă, trafic de influență și cumpărare de influență.

Până în prezent, au fost reținute patru persoane, pe un termen de 72 de ore, inclusiv șeful și un inspector principal ai Direcției Supraveghere Tehnică Nord a Agenției Supraveghere Tehnică, inginerul Întreprinderii Municipale „Biroul Arhitectură și Sistematizare” din municipiul Bălți, cu sediul în Primăria Bălți și un agent economic.

Procuratura anticorupție a precizat că va reveni cu mai multe detalii despre rezultatele acțiunilor de urmărire penală efectuate și măsurile întreprinse.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram