/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

2 moldoveni, victimele unei explozii din Briansk: Unul dintre ei a murit, iar celălalt se află în reanimare

26 iulie 2022, ora 19:00
Distribuie:

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu un mesaj, în care informează că doi cetățeni moldoveni au avut de suferit în urma unei explozii la punctul de trecere a frontierei Troebortnoe din regiunea Briansk a Federației Ruse. 

„Conform ultimelor informații recepționate de către Ambasada țării noastre la Moscova, 1 cetățean moldovean a decedat. Al doilea cetățean moldovean a fost internat în secția de reanimare a spitalului raional central din Sevsk, regiunea Briansk. Identitatea ambelor persoane a fost stabilită”, au scris reprezentanții. 

Totodată, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă este în contact cu autoritățile competente, dar și cu rudele victimelor, pentru a oferi asistența consulară necesară.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Un moldovean ar fi murit în războiul din Ucraina. Acesta lupta de partea Rusiei

10 iunie 2022, 20:06

Un tânăr de 25 de ani, originar din R. Moldova, a murit în războiul din Ucraina

06 iulie 2022, 10:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram