Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

auto

20 de ani de Cayenne: „Al treilea Porsche” are o poveste de succes extraordinară

FOTO: autoblog.md
05 august 2022, ora 15:05
Distribuie:

Porsche marchează 20 de ani de existenţă a modelului Cayenne! Şi cei de la Porsche Center Moldova au făcut-o deja printr-un eveniment festiv. Iar noi, dacă tot suntem un blog auto, îl vom sărbători prin 20 de articole dedicate, pe lângă acesta de introducere, în care vom scoate în evidenţă fapte şi detalii interesante, inclusiv din culisele dezvoltării sale. Să începem deci!

Ferry Porsche a prezis încă din 1989: „Dacă construim un model off-road conform standardelor noastre de calitate și are un blazon Porsche în față, oamenii îl vor cumpăra.” Dacă ar fi trăit până în prezent s-ar fi convins că a avut dreptate. Din 2002, Cayenne a fost unul dintre pilonii succesului global al producătorului de automobile sport din Stuttgart, Germania.

Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram