Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

social

4 permise de conducere false, ridicate în urma unui control: 2 turci și un vietnamez - prada unor escroci

02 august 2022, ora 10:34
Distribuie:

Patru permise de conducere falsificate au fost depistate la trecerea frontierei de EST a țării. Cei care foloseau aceste acte falsificate sunt cetățeni străini - 2 turci și un vietnamez, care au devenit prada unor escroci care le-ar fi cerut sume impunătoare de bani pentru a le perfecta actele.

În punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, primul străin documentat este cetățean al Turciei, în vârstă de 53 de ani. Acesta s-a prezentat în fluxul călătorilor – pietoni, pe sensul de ieșire din Moldova. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus persoana unui control adițional, iar ca rezultat a fost depistat permisul turcesc. Despre faptul că este falsificat, persoana nu a putut explica.

În același punct de trecere, un cetățean al Vietnamului a fost depistat cu două permise de conducere neveridice. Străinul de 28 de ani s-a prezentat la volanul unui autoturism, cu numere de înmatriculare ucrainene. La audieri, tânărul a relatat că actele au fost obținute în Ucraina, contra sumei de 950 de dolari. Persoana și-a putut continua călătoria, conducând mijlocul de transport, în baza celui de-al treilea permis original.

Încheie șirul ilegalităților un alt cetățean al Turciei de 40 de ani, pasager al unei curse regulate cu destinație -  Ucraina. Polițiștii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Tudora au supus unui control adițional străinul, pentru a exclude orice tip de risc. Ca urmare, a fost depistat un permis de conducere nerecunoscut de niciun stat. În declarații, bărbatul a spus că și-a perfectat actul în Ucraina, oferind 1.000 de hrivne.

Ar fi încercat să treacă frontiera cu permise de conducere falsificate: Doi bărbați riscă să fie cercetați penal

26 iulie 2022, 11:07

Au luat mită de 1.800 de euro pentru un permis de conducere. Doi tineri, cercetați penal pentru trafic de influență

22 iulie 2022, 14:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram