Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8md. Igor Kornilov: „TV8 este televiziunea oamenilor liberi. Sunt liberi cei, care își permit să nu mintă”

31 iulie 2022, ora 18:30
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Redactorul știri online Igor Kornilov a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„În viață există lucruri inevitabile. De câteva ori mi s-a propus să particip în cadrul unor proiecte marca TV8, dar așa s-a primit că am ajuns aici nu de mult timp și sunt foarte recunoscător sorții pentru asta. TV8 pentru mine este televiziunea pentru oamenii liberi, iar așa cum spunea Albert Camus,<Sunt liberi doar cei, care își permit să nu mintă>. Mulțumim că ne oferiți această oportunitate. La muți ani, TV8”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram