Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8md. Serghei Bondarev: „Nouă ne place ce facem și suntem responsabili pentru lucrul nostru”

31 iulie 2022, ora 19:00
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Editorul șef știri online, Serghei Bondarev, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Eu lucrez la TV8 deja de 3 ani. În tot acest timp am înțeles ce înseamnă cu adevărat o televiziune liberă. Aici ai posibilitatea să te realizezi, dar, în același timp este o responsabilitate imensă în acțiunile și lucrul pe care îl faci. Nouă ne place ce facem și suntem responsabili pentru lucrul nostru. Vă mulțumim că ne priviți, ne citiți și ne urmăriți, deja de 5 ani. La mulți ani TV8.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram