Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Tomas Angheluța: „La TV8, fiecare zi este o experiență nouă”

31 iulie 2022, ora 15:15
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Editorul video superior, Tomas Angheluța, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8 nu este doar un loc de muncă, este locul unde oamenii se ciocnesc în fiecare zi cu greutăți, probleme, caută căi de ieșire ale acestor probleme, se unesc și creează o simbioză în procesul de lucru. Asta te face să mergi înainte, te face să te scoli dimineața și să mergi la serviciu, să urmărești cum se întâmplă asta. Eu îi sunt recunoscător lui TV8 pentru colegii cu care lucrez, oamenii cu care eu am făcut cunoștință, pentru colegii cu care am devenit prieteni. Fiecare zi este o experiență nouă. Eu țin minte cum TV8 a împlinit 2 ani, 4 ani și uite, TV8 împlinește 5 ani”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Daniel Mîndru: „Experiența mea la TV8 a început de pe timpul când eram student la colegiu”

31 iulie 2022, 13:07

/VIDEO/ #5anideTV8. Tudor Bologan: „TV8 este despre oameni muncitori, perseverenți, integri și curajoși”

30 iulie 2022, 08:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram