Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

externe

/VIDEO/ 8 persoane au murit în urma unui incendiu într-un hostel din regiunea Moscovei: Toate victimele sunt migranți

29 iulie 2022, ora 11:11
Distribuie:

Opt persoane au murit, iar alte trei au fost rănite într-un incendiu dintr-un hostel din sudul Moscovei, relatează Interfax, citând serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situații de Urgență. Toți cei care au murit în incendiu erau migranți, a declarat o sursă TASS din serviciile de urgență. În prezent, li se stabilește cetățenia, notează currenttime.

„Un incendiu a izbucnit pe strada Alma-Atinskaya, clădirea 7, scara 2. Opt persoane au fost găsite fără semne de viață, trei persoane sunt examinate de medici”, se arată în raport.

Incendiul s-a produs la primul etaj al unui imobil cu 16 etaje, suprafața de incendiu a fost de până la 150 de metri pătrați.

Potrivit martorilor oculari, hostelul a fost deschis în mai 2019. Are intrare separata de la capătul casei, iar la toate ferestrele sunt gratii.

Preliminar, funcționarea regimului de urgență a rețelei electrice a devenit cauza incendiului, dar gratiile de pe geamuri, mesajul târziu despre incendiu și încercările de a-l stinge desinestătător au dus la un număr mare de morți. Opt persoane au fost salvate și 200 - evacuate, a declarat o sursă a serviciilor de urgență.

Potrivit martorilor oculari, ieșirea de evacuare din pensiune a fost blocată.

În hostelul care a ars, a fost o alarmă de incendiu, dar nu a funcționat, a informat Direcția Principală a Ministerului Situațiilor de Urgență. O inspecție recentă a clădirii a relevat încălcări ale siguranței la incendiu.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram