Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

social

A luat 1.500 de euro mită pentru a mușamaliza un caz, dar a uitat de promisiune și a fost denunțat

26 iulie 2022, ora 11:16
Distribuie:

Un bărbat din Capitală a fost reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul CNA, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins și primit 1.500 de euro mită pentru a ajuta un bărbat să scape de răspundere penală pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate alcoolică avansată.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi promis denunțătorului că poate mușamaliza cazul, susținând că are influență asupra unor anchetatori de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni și procurori. 

Cetățeanul era interesat ca dosarul să nu fie transmis în instanța de judecată. Pentru serviciile sale, bărbatul ar fi primit de la denunțător 1.500 de euro, iar pentru că problema nu a fost rezolvată, acesta a cerut să-i fie returnați banii, în caz contrar, îl va da pe mâna oamenilor legii. 

Până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată, orice persoană se prezumă a fi nevinovată. Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Au luat mită de 1.800 de euro pentru un permis de conducere. Doi tineri, cercetați penal pentru trafic de influență

22 iulie 2022, 14:07

A ajuns din nou în izolatorul CNA, după ce ar fi luat mită de 5.500 de euro pentru a soluționa dosare în instanță

22 iulie 2022, 12:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram