Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

social

A șofat 4 ani cu un permis fals și nici nu bănuia acest lucru: Un bărbat, stopat la vama Sculeni

28 iulie 2022, ora 13:06
Distribuie:

Un român de 47 de ani, a fost stopat de polițiștii de frontieră de la Sculeni, după ce aceștia au observat că permisul de conducere nu corespunde unui act autentic. Șoferul a folosit acest document în traficul internațional până în seara zilei de 27 iulie.

Bărbatul se afla la volanul automobilului personal și s-a legitimat ca șofer în baza unui permis de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile engleze. Supus verificărilor, actul prezenta semne rezonabile de falsificare. 

Audiat, conducătorul auto a declarat că și-a perfectat permisul de conducere în Irlanda, cu patru ani în urmă. Bărbatul s-a înscris la o școală specializată la recomandarea patronului firmei unde lucra. Taxele de studii i-au fost reținute din salariu. 

În plus, bărbatul a recunoscut că a frecventat lecțiile doar o singură dată din motiv că era implicat în serviciu permanent. Despre faptul că actul este falsificat nici nu bănuia. 

În consecință, permisul de conducere a fost sigilat și transmis către laboratorul criminalistic pentru stabilirea legalității acestuia. 

În prezent, au fosst demarate cercetări pentru elucidarea circumstanțelor și atragerea la răspundere corespunzătoare. În lipsa unui alt permis de conducere, bărbatul și-a continuat drumul ca pasager.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram