Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

social

Actorul care s-a înecat în Nistru va fi condus joi pe ultimul drum: Azi își sărbătorește ziua de naștere în ceruri

27 iulie 2022, ora 13:08
Distribuie:

Ioan-Cristi Vlad, actorul care s-a înecat în dimineața zilei de 26 iulie, în apele râului Nistru, va fi condus joi, 28 iulie, pe un ultim drum. Astăzi, tânărul urma să împlinească 25 de ani. Ceremonia funerară de rămas bun va avea loc în incinta Teatrului Național Eugene Ionesco, începând cu ora 10:00.

„Dragi prieteni, colegi de breaslă, stimați spectatori, cu tristețe în suflet Vă anunțăm că ceremonia funerară de RĂMAS BUN de la colegul nostru, Actorul Ioan-Cristi VLAD, înainte de a fi condus pe ULTIMUL DRUM, va avea loc în incinta Teatrului Național ”Eugene Ionesco”, mâine 28 iulie, cu începere de la ora 10:00”, au scris reprezentanții teatrului pe pagina de Facebook.

Totodată, în mesaj este precizat faptul că trupul neînsuflețit al actorului va fi transportat și îngropat la Bălți, acolo unde s-a născut și a crescut. 

„La ora 12:00 cadavrul ne însuflețit va fi scos din Teatru și însoțit la locul de baștină al ACTORULUI, orașul Bălți, unde va fi înhumat”, au mai scris reprezentanții instituției. 

Doritorii de a spune un cuvânt de rămas bun sunt rugați să se înscrie, apelând la numărul de telefon 079502922.

TV8.md reamintește că tânărul actor a debutat acum un an pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”, după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP). Deși a crescut într-o familie de actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, tânărul a ales să facă Informatică după liceu, dar în scurt timp a înțeles că vrea să revină la teatru, unde și-a luat licența, absolvind actorie.

Directorul Teatrului Național Eugene Ionesco, Petru Vutcărău, a venit cu un mesaj emoționant de condoleanțe către familia îndurerată.

„Trăim în teatru o durere teribilă! O durere greu de exprimat în cuvinte. Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad! S-a stins din viață în dimineața aceasta, ”Îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că maine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere.... 25 DE ANI! SĂRBĂTOAREA VA AVEA LOC ÎN CERURI, ALĂTURI DE DUMNEZEU! DUMNEZEU l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit. Cu siguranță că i-a pregătit un dar frumos: UN LOC ÎN RAI! Ne vei lipsi, Cristi! De-acum încolo, rămâi în paza DOMNULUI! Noi te-am iubit și nu te vom uita în veci! ZBOR LIN ÎN ÎMPĂRĂȚIA VEȘNICĂ!”, a scris Petru Vutcărău pe pagina de Facebook.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Doliu la Teatrul Eugene Ionesco! Un tânăr actor a murit, înghițit de apele Nistrului: Urma să împlinească 25 de ani

26 iulie 2022, 18:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram