Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/VIDEO/ Actorul Ioan-Cristi Vlad, care a murit înecat în Nistru, condus pe ultimul drum: Imagini de la ceremonia funerară

28 iulie 2022, ora 12:08
Distribuie:

Astăzi are loc ceremonia funerară de rămas-bun a tânărului actor de la Teatrul Național Eugene Ionesco, care s-a înecat în râul Nistru. Ioan-Cristi Vlad a împlinit miercuri, 27 iulie, 25 de ani. În sală luminile au fost stinse, iar zeci de oameni s-au adunat pentru a-i fi alături pe un ultim drum. Timp de două ore, sicriul cu corpul neînsuflețit a fost expus în clădirea Teatrului Eugene Ionescu, pe scena căruia a jucat mai multe spectacole. Îndurerați de moartea tragică și subită, cei care l-au cunoscut și i-au apreciat talentul au venit să-și ia rămas-bun. 

Echipa TV8 l-a surprins în scenă pe actorul teatrului, Gheorghe Pietraru, care povestea cu durere despre momentul în care a aflat despre tragedie. 

„A fost un coșmar, pentru că din prima când am auzit fraza... Cristi s-a înecat la Nistru...Volens Nolens (vrând nevrând) veneam aici...”, a spus Pietraru.

Într-un moment dat, Gheorghe Pietraru gesticulând, povestea momentele și întâmplările care l-au făcut să-și aducă aminte de tânărul Ioan-Cristi.

„Iată acolo stătea, frumos cu o cămașă albă, părul acela...”, a mai menționat actorul Gheorghe Pietraru.

TV8.md reamintește că la ora 12:00, trupul neînsuflețit al actorului va fi scos din clădirea Teatrului și însoțit la locul de baștină al actorului, orașul Bălți, unde va fi înhumat. Ioan-Cristi Vlad a fost „îmbrățișat” de apele râului Nistru în dimineața zilei de 26 iulie.

 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Actorul care s-a înecat în Nistru va fi condus joi pe ultimul drum: Azi își sărbătorește ziua de naștere în ceruri

27 iulie 2022, 13:07

Doliu la Teatrul Eugene Ionesco! Un tânăr actor a murit, înghițit de apele Nistrului: Urma să împlinească 25 de ani

26 iulie 2022, 18:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram