Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

social

Aeroportul de la Chișinău nu este minat! Poliția: „Serviciile noastre intervin la toate înștiințările”

29 iulie 2022, ora 13:55
Distribuie:

UPDATE Alerta cu bombă de la Aeroport Internațional Chișinău, comunicată prin intermediul poștei electronice s-a dovedit a fi falsă.

Poliția susține că serviciile intervin la toate înștiințările despre pericole și desfășoară tot spectrul de acțiuni, se iau în calcul toate scenariile, indiferent de originea notificării sau de repetitivitatea acestora la aceleași edificii.

„Menționăm că procedurile de intervenție urmează a fi simplificate pentru ca verificările să se desfășoare în timp mai restrâns și a filtra din procesul de examinare a alertelor care din start indică la faptul că ar fi false”, precizează reprezentanții poliției.

știre inițială Alertele cu bombă continuă! Oamenii legii au fost anunțați că ar fi minat Aeroportul Internațional Chișinău. Toate activitățile au fost sistate, inclusiv înregistrarea pasagerilor.

Conform informațiilor oferite de ofițerul de presă Mariana Bețivu, la fața locului au intervenit de urgență toate serviciile specializate, care fac verificări. Zona a fost încercuită, iar toți pasagerii și personalul aeroportului au fost evacuați în siguranță. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram