Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

social

Alerta cu bombă la Curtea Supremă de Justiție e falsă! Poliția: Protocolul prevede tratarea informațiilor ca fiind reale

29 iulie 2022, ora 13:59
Distribuie:

UPDATE: Alerta cu bombă de la Curtea Supremă de Justiție, comunicată prin intermediul poștei electronice s-a dovedit a fi falsă. Poliția a asigurat securitatea tuturor persoanelor.

Protocoalele actuale de securitate prevăd tratarea tuturor informațiilor cu privire la riscuri de securitate ca fiind reale și iminente.

Poliția susține că serviciile intervin la toate înștiințările despre pericole și desfășoară tot spectrul de acțiuni, se iau în calcul toate scenariile, indiferent de originea notificării sau de repetitivitatea acestora la aceleași edificii.

„Îndemnăm cetățenii la calm și înțelegere, astfel încât serviciile specializate să-și exercite atribuțiile și să întreprindă toate măsurile pentru ca persoanele vinovate să fie identificate și trase la răspundere”, au scris reprezentanții poliției.

știre inițală O nouă alertă cu bombă în Capitală. Sediul Curții Supreme de Justiție ar fi minat. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către ofițera de presă Mariana Bețivu.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și au evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii. 

De asemenea, la fața locului au fost solicitați angajații secției tehnico-explozibile pentru a verifica clădirea.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Nicio zi fără alerte! Aeroportul de la Chișinău ar fi minat: Înregistrarea pasagerilor, stopată

29 iulie 2022, 11:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram