/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

ANSP a primit 15 mașini din partea OMS: Au fost distribuite echipelor din teritoriu

05 august 2022, ora 08:23
Distribuie:

Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) a primit 15 mașini, procurate de Organizația Mondială a Sănătății, cu suportul financiar al Uniunii Europene. Automobilele au fost repartizate în cadrul unui eveniment organizat joi, 4 august.

Unitățile de transport au fost distribuite echipelor din teritoriu care efectuează o serie de controale, dar și alte activități de monitorizare, în mai multe localități din țară.

În scopul asigurării unor servicii de sănătate publică calitative au primit mașini noi specialiștii de la Centrele de Sănătate Publică (CSP) Glodeni, Anenii Noi, Briceni, Leova, Soroca, Șoldănești, Comrat, Călărași, Taraclia, Fălești, Sângerei, Rezina, dar și cei din cadrul ANSP (Chișinău).

Cu ajutorul acestor mașini vor putea fi efectuate vizite de supervizare și suport, inclusiv în procesul de vaccinare.

Valoarea totală a donației constituie circa 190 de mii de euro sau 3,7 milioane de lei. Evenimentul face parte din activitățile tehnice planificate în cadrul parteneriatului dintre Uniunea Europeană și Biroul Regional OMS pentru Europa de suport al procesului de vaccinare împotriva COVID-19 și vaccinarea de rutină în cele șase țări ale Parteneriatului Estic al UE.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram