Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

Atenție, șoferi! Trafic moderat în punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni

Foto: Poliția de Frontieră a R. Moldova
26 iulie 2022, ora 10:49
Distribuie:

UPDATE: Circulația este mai degajată la vămile Leușeni și Sculeni. Se atestă în continuare flux de mașini, însă este unul moderat, informează Poliția de Frontieră.

În prezent la punctul de trecere al frontierei Sculeni se înregistrează flux ridicat de călători și mijloace de transport. În acest context, autorizarea trecerii frontierei de stat se realizează pe trei piste, dintre care una este pe sensul opus.

Reamintim că fluxul majorat de călători și mașini se înregistrează datorită faptului că pe teritoriul punctului de trecere se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii și capacitatea acestuia este funcțională doar în jumătate.

Totodată, în punctul de trecere al frontierei Leușeni, circulația transfrontalieră se menține constantă și continuă. Pentru fluidizarea traficului și reducerea timpilor de așteptare s-a suplimentat numărul polițiștilor de frontieră și s-au deschis încă trei piste, dintre care una pe ,,Revers”.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram