Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

social

/VIDEO/ Au protestat împotriva războiului în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău: „Timpul se măsoară în viețile ucrainenilor”

24 iulie 2022, ora 20:08
Distribuie:

Cu tobe în mâini și drapelul Ucrainei în spate, un grup de tineri a spus „Nu războiului”. Aceștia au ieșit duminică, 24 iulie, în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău, ca să protesteze împotriva invaziei Rusiei în Ucraina. „Nu tăcea! Timpul acum se măsoară în viețile ucrainenilor”, era scris pe o pancartă.

O cetățeană a Republicii Moldova, Diana, este cea care a organizat manifestația și spune că protestează de cinci luni în fiecare zi, împreună cu prietenii.

„Noi am decis să atragem atenția la cum este Ucraina la momentul dat și am decis să plasăm saci ca la avanpost, sârmă ghimpată pentru a arăta atmosfera. Mai târziu, vom pulveriza bombe de fum ca simbol al exploziilor care au loc de câteva ori pe zi în Ucraina”, a declarat Diana.

Au confecționat și un tanc, ce simbolizează apărarea Ucrainei.

Pe 24 iulie 2022, se împlinesc cinci luni de când viața celor din Ucraina a fost zbuciumată.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram