Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

social

/FOTO/ Băiat de 7 ani din Soroca, ajuns la spital după ce s-a ciocnit cu bicicleta de o mașină. Minorul nu ar fi cedat trecerea

04 august 2022, ora 11:56
Distribuie:

Accident la Soroca! Un băiat de 7 ani din satul Niorcani s-a lovit în timp ce mergea pe bicicletă de o mașină, condusă de un tânăr de 29 de ani. Minorul nu ar fi cedat trecerea vehiculului, care se deplasa din partea dreaptă.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 3 august. Ajunși la fața locului, membrii Grupului de Reacționare Operativă și Grupa de Urmărire Penală au stabilit preliminar că, la intersecția drumului rudimentar, cu drumuri echivalente, situat în satul Niorcani, conducătorul minor a bicicletei nu a respectat regula mâinii drepte și a fost accidentat de către automobilul de marca Mitsubishi. 

Vehiculul era condus regulamentar. În urma impactului, biciclistul de 7 ani a fost examinat de către echipajul SAMU și transportat la Spitalul Raional Soroca, unde i s-a stabilit diagnoza - escoriații în regiunea cutiei toracică. 

Conducătorul automobilului fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit că acesta nu băuse înainte să urce la volan. 

Pe acest caz sunt întreprinse acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram