Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

comerciale

Cardul tău American Express de la maib îți aduce cashback de nota zece (P)

04 august 2022, ora 14:09
Distribuie:

Cum ar fi ca la toate cumpărăturile să primești o parte din bani înapoi? Cu maib și American Express acum poți economisi pe măsură ce cheltuiești.

Doar în perioada 1 august-30 septembrie 2022 pentru fiecare plată cu cardul American Express de la maib beneficiezi de 10% cashback, în cadrul promoției “Ai cashback de nota zece de la cardul tău American Express”.

Totul este foarte simplu:

1.    Cumperi orice dorești cu cardul tău American Express

2.    Primești înapoi 10% cashback, chiar până la 2 000 de lei pe zi (echivalentul la cursul BNM, în funcție de valuta cardului).

3.    Cashback-ul cumulativ pentru toate cumpărăturile se transferă în cont după 14 zile de la data efectuării tranzacției.

În această perioadă, beneficiezi în continuare de cashback-ul garantat de 0.5% pentru plățile cu cardul American Express, astfel încât obții înapoi o sumă și mai mare. Vezi aici lista comercianților care acceptă cardurile American Express. Detalii despre promoție aici

Încă nu ești client maib? Te așteptăm la orice sucursală să-ți deschizi cardul American Express. Dacă ai deja un card și utilizezi aplicația maibank, atunci comandă American Express chiar acum printr-un singur click. Noi ți-l livrăm la adresa indicată de tine.

Cu maib e simplu și ușor să ai cashback de nota zece.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram