Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

externe

Cel puțin 24 de oameni au murit în Kenya, după ce un autobuz a căzut de pe un pod în râu: Frânele ar fi cedat

25 iulie 2022, ora 13:16
Distribuie:

Cel puțin 24 de oameni au murit în Kenya, după ce autobuzul în care se aflau a căzut de pe un pod în râu, relatează Yahoo, citând presa locală. Ziarele Daily Nation și Standard au relatat că incidentul s-a petrecut duminică seara în județul Tharaka Nithi, când autobuzul care aparținea companiei Modern Coast, călătorea de la Meru la orașul-port Mombasa, a virat de pe podul Nithi și a căzut în vale la 40 de metri.

„Până în prezent, am pierdut 14 femei, 18 bărbați și două fete, așa că numărul total de decese este de 34. Am salvat 11 care urmează un tratament în spital”, a declarat comisarul județului Tharaka Nithi, Nobert Komora, la postul de televiziune NTV Kenya din apropierea locului accidentului.

Daily Nation a menționat că comisarul Komora a precizat că, investigațiile inițiale au arătat că frânele autobuzului ar fi cedat, împiedicând șoferul acestuia să vireze în mod corespunzător într-o curbă de pe pod.

Autoritatea Națională de Transport și Siguranță, autoritatea de reglementare a transporturilor din Kenya, a ordonat tuturor autobuzelor aparținând Coastei Moderne să suspende operațiunile în așteptarea unei investigații asupra accidentului.

Datele Biroului Național de Statistică arată că 4.579 de persoane au murit în accidente rutiere în Kenya în 2021, o creștere cu 15% față de un an mai devreme.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

În cât timp au reconstruit ucrainenii un pod feroviar distrus de bombele rusești

15 iunie 2022, 08:06

/FOTO/ Primul pod rutier între Rusia și China, deschis vineri pentru transportul de marfă

11 iunie 2022, 10:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram