Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

social

Condamnată la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor: Și-a înjunghiat prietenul de pahar în urma unui conflict

25 iulie 2022, ora 13:50
Distribuie:

O femeie în vârstă de 48 de ani, originară dintr-un oraș din regiunea Transnistreană, a fost condamnată pentru tentativă de omor, la 10 ani de închisoare. În timpul unui conflict cu un bărbat de 67 de ani, l-a înjunghiat în diferite regiuni ale corpului, ambii fiind în stare de ebrietate. Din fericire, victima nu a decedat.

Femeia este acuzată că, în noaptea de 26 decembrie 2017, în timp ce se afla la domiciliul victimei din sectorul Ciocana al Capitalei, între aceștia a apărut un conflict spontan, în urma consumului de alcool. Femeia cu o deosebită cruzime, i-a aplicat victimei, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 67 de ani, mai multe lovituri în diferite regiuni ale corpului.

În ianuarie 2018, inculpata a fost pusă sub învinuire în contumacie, fiind anunțată în căutare, din motivul eschivării acesteia de la urmărirea penală. Ulterior măsurilor întreprinse în martie 2022, aceasta a fost reținută și plasată în arest preventiv, după care în mai 2022, cauza penală a fost deferită justiției.

La pronunțarea sentinței, instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatei în beneficiul părții vătămate a prejudiciului moral cauzat în sumă de 100.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram