Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/VIDEO/ „Coridor verde” pentru mai mulți pacienți, transportați din Ucraina în RM: O pacientă ar fi suferit un ictus cerebral

26 iulie 2022, ora 10:46
Distribuie:

Poliția de Frontieră informează că a asigurat „coridor verde” pentru mai mulți cetățenii din Ucraina care au fost transportați în Republica Moldova pentru a primi îngrijiri medicale. De exemplu, luni, 25 iulie, o ambulanță care transporta o cetățeancă din Odesa la Chișinău a avut prioritate.

La punctul de trecere al frontierei Palanca s-a prezentat un echipaj medical care transporta o cetățeancă a Ucrainei, care ar fi suferit un ictus cerebral. Datorită operativității echipajului de la frontiera moldo-ucraineană, ambulanța a trecut vama în scurt timp și, și-a continuat deplasarea.

De asemenea, la punctul de trecere al frontierei Briceni au avut acces prioritar un alt echipaj medical care a asigurat transferul unor persoane imobilizate și cu dizabilități din Ucraina la Spitalul IMSP din Chișinău, Moldova. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram