Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

social

/VIDEO/ Declarația scrisă a lui Kirkorov, în dosarul Tauber: „Nu au vrut să audă adevărul și mi-au interzis intrarea în Moldova”

02 august 2022, ora 11:47
Distribuie:

Cântărețul rus Filip Kirkorov susține că nu a primit niciun onorariu pentru a cânta la concertul de pe 19 iunie, organizat de activistul Veaceslav Valico, care nu a mai avut loc. Mai mult, acesta afirmă că „nu a avut nicio legătură” cu partidul Șor, iar informațiile precum că a primit 200 de mii de dolari „sunt minciuni”. 

Echipa TV8 a intrat în posesia declarației scrise făcute de Kirkorov, în dosarul Marinei Tauber după ce nu i-a fost permisă intrarea în țară. 

„Eu, Kirkorov Filip Bedrosovici, nu am primit nicio compensație pentru concertul eșuat de la Chișinău din 19 iunie 2022, ca să nu mai vorbim de onorariu. Mai mult de atât, nu am avut legături și relații financiare cu reprezentanții partidelor politice din Moldova, în special cu reprezentanții partidului Șor. Toate zvonurile că am primit 200.000 de euro pentru concertul eșuat sunt minciuni și calomnie... Păcat că suferă oameni nevinovați, de asemenea păcat că cineva nu a vrut să audă adevărul de la mine și mi-au interzis intrarea în Moldova”, a notat interpretul rus în declarația sa.

TV8.md reamintește că în seara zilei de joi, 28 iulie, cântărețului rus, Filip Kirkorov, i-a fost interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit Poliției de Frontieră, „conform protocoalelor, stabilite s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat”. Prin urmare, interpretul a făcut cale întoarsă.

Pe 21 iulie, deputata Marina Tauber a rămas din nou fără imunitate, iar în cadrul ședinței planare, procurorul general interimar Dumitru Robu a declarat că Partidul Politic Șor ar fi plătit onorarii  în sumă de 260 de mii de dolari artiștilor ruși Filip Kirkorov și Morgenshtern pentru a cânta la concertul organizat de activistul Veaceslav Valico, care urma să aibă loc pe 19 iunie.

Potrivit lui Robu, Kirkorov ar fi primit 200 de mii de dolari, iar rapperul rus Morgenshtern - 60 de mii de dolari. Totodată, acesta a precizat că pentru organizarea protestului care a avut loc pe data de 19 iunie, Partidul Șor a cheltuit peste 3,5 milioane de lei pentru transportarea participanților la protestele din Piața Marii Adunări Naționale.

Conform spuselor procurorului, Kirkorov ar fi primit 200 de mii de dolari, iar rapperul rus Morgenshtern - 60 de mii de dolari. Totodată, acesta a precizat că pentru organizarea protestului care a avut loc pe data de 19 iunie, Partidul Șor a cheltuit peste 3,5 milioane de lei pentru transportarea participanților la protestele din Piața Marii Adunări Naționale.

De cealaltă parte, avocatul Marinei Tauber a declarat că interpretul rus Filip Kirkorov nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova deoarece „guvernarea încearcă să împiedice stabilirea adevărului în dosarul în care este bănuită deputata Marina Tauber”. 

Potrivit avocatului Aureliu Colenco, Kirkorov a venit în țară pentru că ar fi urmat să depună mărturii privind onorariul pe care l-ar fi primit pentru concertul la care urma să cânte pe 19 iulie, dar care nu a mai avut loc.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Concertul planificat de Valico nu va avea loc. Tauber: „Cât avem această guvernare, așa va fi”

19 iunie 2022, 20:06

Kirkorov și Morgenshtern ar fi ridicat 260 de mii de dolari ca să cânte la Chișinău. Banii, transferați de PP „Șor”

21 iulie 2022, 15:07

Avocatul Marinei Tauber: Kirkorov urma să depună mărturii în dosar. „Este unul din principalii martori”

29 iulie 2022, 13:07

Grosu face glume pe seama onorariului ridicat de Kirkorov: „Doamne, de ce nu m-a făcut mama cântăreț?”

25 iulie 2022, 16:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram