Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

politic

Deputatul BCS, Corneliu Furculiță, citat la PA într-un dosar de îmbogățire ilicită

01 august 2022, ora 10:45
Distribuie:

Deputatul BCS, Corneliu Furculiță, a fost citat și audiat la Procuratura Anticorupție în calitate de învinuit într-un dosar de îmbogățire ilicită. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, procurora Mariana Cherpec. 

„Confirmăm că, la 29 iulie 2022 deputatul Corneliu Furculiță a fost citat la Procuratura Anticorupție și audiat în calitate de învinuit în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul îmbogățirii ilicite. În cadrul audierii, deputatul vizat a pledat nevinovat, refuzând de a face careva declarații referitor la circumstanțele cazului investigat. În privința acestuia a fost luată măsura procesuală de constrângere sub formă de obligarea de a se prezenta la Procuratură. Urmărirea penală este în curs de desfășurare, la finalizarea căreia vom reveni cu informații suplimentare”, a declarat Mariana Cherpec.

Am încercat să discutăm cu Corneliu Furculiță, însă deputatul nu ne-a răspuns la telefon.

Procuratura Anticorupție are în gestiune o cauză penală inițiată pentru spălare de bani în care este vizată și compania „Exclusiv Media”, ce aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram