Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

social

/VIDEO/ Destinația de vacanță din Ucraina, preferată de moldoveni, în ruine. Ce a rămas din mahalaua lovită marți de rachete

29 iulie 2022, ora 10:38
Distribuie:

Mahalaua din localitatea Zatoka, Ucraina, lovită marți de rachete rusești, a devenit ruine. În urma atacului, nu a mai rămas nimic din casele oamenilor. Localnicii spun că s-au speriat, dar sunt recunoscători că sunt în viață și visează să trăiască cât mai curând vremuri de pace.

„Noi nu ne-am așteptat. Cum se poate să țintești aici. În fiecare an aici vin foarte mulți oameni, de peste tot. Anul ăsta e pustiu, pentru că e război. E război, să țintească obiective militare, nu aici, unde oamenii se odihnesc”, le-a povestit o femeie jurnaliștilor TV8 Viorica Tătaru și Andrei Captarenco.

„Ne-am dori să să se termine mai repede totul, iar rușii să se care de la noi o dată și pentru totdeauna”, a povestit un alt localnic. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram