Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

comerciale

Diagnosticarea tehnică a statorului și rotorului generatorului electric al CET nr.3 „Termoelectrica”, finalizată (P)

05 august 2022, ora 12:59
Distribuie:

După aproximativ o lună, lucrările avansează cu pași rapizi spre ecuatorul acestora, grație înaltului profesionalism al echipei "Horus". În cadrul proiectului de reparație capitală a blocului energetic nr. 3 au fost finisate etapele de diagnosticare tehnică a statorului și rotorului generatorului electric.

Acum suntem la etapa de încheiere a lucrărilor de reparație a rotorului generatorului. Ulterior, rotorul generatorului de peste 30 de tone v-a fi balansat în instalații speciale.

Lucrările de reparație la corpul exterior al turbinei au fost finisate. Au fost restabilite toate dimensiunile geometrice ale corpului cilindrelor de înaltă și medie-joasă presiune, au fost efectuate toate măsurările necesare pentru a finisa etapa pregătitoare pentru începerea procesului de asamblare și montare a seturilor cu diafragme.

Toate elementele principale de uzură au fost identificate și au fost puse la dispoziție de către beneficiar, conform procesului tehnologic. În așa fel, până la începerea sezonului de încălzire, blocul energetic nr. 3 va fi gata pentru a fi exploatat.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram