Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

economic

Două terenuri în valoare de 300 de mii de lei, sechestrate de Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale

01 august 2022, ora 09:53
Distribuie:

Săptămâna trecută, Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestru pe un lot agricol și un teren destinat construcțiilor, în baza delegațiilor procurorilor. Valoarea estimată a bunurilor este de circa 300 de mii de lei.

Pe lângă componenta de recuperare a bunurilor provenite din infracțiuni, CNA și-a desfășurat activitatea și pe alte dimensiuni cum sunt cea de prevenire a corupției, analitică, de expertiză și educație anticorupție.

Direcţia analitică a finalizat 8 analize operaționale și a pornit 6 analize operaționale noi. La moment, Direcția are în procedură 110 de analize operaționale și strategice.

Direcţia legislaţie și expertiză anticorupție a remis autorilor 8 rapoarte de expertiză și 9 avize, iar 48 de proiecte de acte normative sunt în examinare sub aspectul expertizei anticorupție.

În cancelaria Centrului au fost înregistrate 1255 de materiale, iar 52 de apeluri au fost recepționate la Linia naţională anticorupţie.

Direcţia educaţie anticorupţie a desfășurat 4 activități de informare și sensibilizare. Alte 4 sesiuni sunt planificate pentru săptămâna în curs.

 Au fost eliberate 98 de caziere de integritate și două persoane au fost deținute în Izolatorul de urmărire penală al CNA pe parcursul săptămânii precedente.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Bunuri de peste un milion de lei, puse sub sechestru de ARBI: Un cont bancar și un teren de construcții, confiscate

11 iulie 2022, 09:07

Cifră record! ARBI a aplicat sechestre de 268 de milioane de lei în dosarul Laundromat

27 iunie 2022, 09:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram