Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

timp liber

/VIDEO/ Elena Zelenski, pe coperta revistei Vogue alături de soțul ei: „Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean, aici, în locul meu”

Foto: Facebook/ E. Zelenski
27 iulie 2022, ora 12:04
Distribuie:

„Să fii pe coperta Vogue este o mare onoare, dar singurul lucru pe care-l doresc tuturor este să nu fie din cauza războiului”. Acesta este mesajul scris de prima doamnă a Ucrainei, Elena Zelenski, care a fost protagonista unui pictorial pentru celebra revistă de modă Vogue. Aceasta apare în fotografii pe front, dar și alături de soțul ei, președintele Ucrainei Voldomir Zelesnki.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Elena Zelenski a scris că și-ar dori ca fiecare ucrainean care luptă pentru țara să fie pe coperta acestei reviste.

„Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean, aici, în locul meu. Cine luptă, voluntari, refugiați, etc. Fiecare are dreptul și merită să fie pe coperțile revistelor din toată lumea. Acum fiecare dintre voi, dragi compatrioți, sunteți chipul și cufărul țării noastre”, scrie prima doamnă a Ucrainei. 

Aceasta a atașat și cele trei fotografii în care apare alături de soțul său pe care-l ține de mână. O altă poză îi surprinde pe cei doi îmbrățișați.

„Nu există un scenariu pentru primele doamne în timpul războiului, așa că Elena Zelenski îl scrie pe al ei. Soția președintelui ucrainean a preferat întotdeauna să rămână în culise, în timp ce soțul ei, un comedian devenit politician a cărui președinție poate încă determina soarta lumii libere, a strălucit în lumina reflectoarelor. Dar de când Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, Zelenski s-a trezit brusc în centrul scenei”, începe articolul din Vogue.

Revista a publicat și un clip video de la ședința foto care potrivit presei a fost realizată de celebra fotografă Annie Leibovitz.

TV8 reamintește că la începutul lunii iulie, în a cincea lună de război, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a apărut și pe coperta revistei americane „Time”. Prima doamnă a Ucrainei a oferit și un interviu în care a povestit cum e să-ți păstrezi sănătatea mentală în vreme de război.

Articolul realizat de jurnaliștii de la Time cu soția președintelui ucrainean se numește „Războiul Elenei Zelenski”.

Și liderul de la Kiev Volodimir Zelenski a apărut pe coperta revistei Time. Articolul intitulat „În interiorul lumii lui Zelenski”, autorul articolului, Simon Schuster, a povestit ce a văzut în cele două săptămâni petrecute în aprilie în biroul liderului de la Kiev. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

/FOTO/ „Războiul Elenei Zelenski”. Soția președintelui Ucrainei, pe coperta revistei „Time”

07 iulie 2022, 18:07

/FOTO/ Preşedintele Ucrainei, pe coperta revistei TIME: „În interiorul lumii lui Zelenski”. Dezvăluirile din articol

29 aprilie 2022, 08:04

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram