Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

timp liber

/VIDEO/ Este oficial! Eurovision 2023 va fi găzduit de Marea Britanie

Foto: portsmouth.co.uk
25 iulie 2022, ora 14:58
Distribuie:

Este oficial! Ediția de anul viitor a concursului european de muzică Eurovision va fă găzduită de Marea Britanie, cea care a luat anul acesta locul doi. 

Decizia a fost luată de organizatorii concursului, care constatat că Eurovision 2023 nu poate avea loc în Ucraina, țara care a câștigat competiția. Potrivit lor, acest lucru nu este posibil din motive de securitate în condițiile în care Ucraina se confruntă cu un război sângeros. 

Nu se cunoaște, deocamdată, în ce oraș va fi organizat concursul. S-ar putea ca Eurovision să aibă loc în Glasgow sau Manchester. Eurovision 2023 va fi organizat și retransmis de BBC. 

Eurovision-ul de anul trecut a fost câștigat de trupa ucraineană Kalush Orchestra cu melodia Stefania. Ucraina a câștigat până acum de trei ori concursul: în 2004, în 2016 și în 2022. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram