Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/VIDEO/ Expoziție de mașini exclusive la o vinărie din țară: Vizitatorii vor putea vota automobilul care le-a plăcut

26 iulie 2022, ora 19:23
Distribuie:

Expoziție inedită, cu 50 de mașini unice, în Republica Moldova. În exclusivitate și doar în acest weekend, exponatele vor putea fi admirate, sâmbătă și duminică, la o celebră vinărie de la noi. Vizitatorii vor putea vedea cele mai noi modele sport, cu peste 600 de cai putere, modele retro, mașini electrice, dar și automobile de epocă. În final, cei veniți la vernisajul neobișnuit, vor putea vota pentru autoturismul care le-a plăcut cel mai mult. 

Maşinile de epocă, retro și electrice din ţara noastră pot fi numărate pe degete, așa că în weekend, vizitatorii expoziției vor avea rara ocazie să admire cele mai exclusive și unice modele, adunate din toată țara. 

„O expoziție, unde adunăm atât automobile de epocă, automobile sport, automobile exclusive. O să avem și tehnică moto. Avem multe activități pentru public. (musca) Aranjăm și o mică baie așa de noroi nu pentru oameni, ci pentru mașinile în care ei o să se afle. Noi le garantăm că vor ieși curați din mașini. Doar mașinilor vor fi murdare”. 

Printre mașinile care vor fi prezentate la expoziție este și acest automobil de marca Chevrolet Corvette. Mașina este fabricată în Statele Unite și este un exemplar unic în țara noastră. 

„Ceea ce avem aici este un Corvette Z06: o mașină cu un motor de 6,2 litri pe benzină, bineînțeles - V8, produs în Statele Unite ale Americii, o adevărată legendă printre mașinile americane. Mașina de lângă noi a mai suferit și modificări destul de esențiale. Are un kit aerodinamic montat de către proprietar jante forjate, discuri carboceramice. (musca) Un exemplar aproape unic în țara noastră”.

O altă mașină pe care vizitatorii o vor putea admira este un Audi R8 - un model sport, fabricat în Germania. La eveniment vor fi două astfel de automobile, însă de diferite generații. Potrivit expertului auto, Constantin Mihalachi, care este și organizatorului evenimentului, în țara nostră sunt doar trei automobile de acest fel. 

„Este un Audi R8 cu motor V10. 5,2 litri, un motor amplasat în spatele pasagerilor este chiar la mai puțin de 20 de centimetri. Este un motor care a stat și pe Lamborghini Galardo. Mașina dezvoltă 525 de cai putere de accelerație - 3,9 secunde. Viteza maximă 316 kilometri la oră”.

Iar surpriza expoziției va fi o mașină electrică - Porsche Taycan, fabricată chiar anul acesta, tot în Germania. Este un model nou, dar și unic în țara noastră. Prețul acestui automobil ajunge la aproape 182 de mii de euro. 

„O vor găsi chiar în beciul de aici de la castel. Vizitatorii n-o să înțeleagă, cum am făcut noi asta. Este un model nou, electric, performant, care îi așteaptă pe toți vizitatorii într-un loc interesant”. 

Pentru o atmosferă și mai de poveste, expoziția va avea loc pe teritoriul unei vinării din țară.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram