Război în Ucraina, ziua 177: Explozii în Crimeea și tensiune la Zaporojie. Zelenski anunță condiția pentru negocierile de pace

social

Femeia care și-ar fi aruncat bebelușul la tomberon, reținută în drum spre aeroport: Intenționa să părăsească țara

01 august 2022, ora 10:05
Distribuie:

Femeia, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Chișinău, suspectată că și-ar fi aruncat copilul nou-născut, într-un tomberon pentru gunoi, a fost identificată și reținută pentru 72 de ore. Aceasta se deplasa spre aeroport, intenționând să părăsească țară.

În cadrul audierilor, femeia și-a recunoscut vina.

Duminică, 31 iulie, în jurul orei 14:00, poliția capitalei a fost sesizată pe faptul că într-un tomberon de pe strada Serghei Lazo din sectorul Buiucani, într-o pungă din plastic a fost depistat cadavrul unui nou născut.

La fața locului au fost orientate serviciile specializate, poliția și o ambulanță care, în timpul examinării au constatat că acesta era deja fără suflare.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în cadrul căreia urmează a fi efectuate toate acțiunile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și motivul care a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest.

Totodată, a fost dispusă expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Femeia riscă închisoare de până la 5 ani.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Un bebeluș, găsit mort lângă un tomberon din centrul Capitalei. Era învelit într-o pungă din plastic

31 iulie 2022, 17:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram