Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

social

Filip Kirkorov a fost întors de pe Aeroportul Chișinău: Are interdicție de a intra în R. Moldova

29 iulie 2022, ora 08:35
Distribuie:

Cântărețului rus, Filip Kirkorov, i-a fost interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova. Cazul a avut loc noaptea trecută, la ieșirea din sala VIP a Aeroportului Internațional Chișinău. Deschide.md informează că artistul a aterizat pe aeroport, la bordul unei aeronave care efectua o cursă charter de la Istanbul. 

În scurt timp, polițiștii de frontieră au venit cu informații și au precizat că supus controlului s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat.

„În Aeroportul Internațional Chișinău în privința unor cetățeni străini a fost luată decizia de refuz de intrare în Republica Moldova. Fiind supuși controlului, conform protocoalelor, stabilite s-a constatat că nu au fost întrunite condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat”, au scris reprezentanții poliției.

La bordul aceleiași aeronave, împreună cu Kirkorov mai era și un tânăr, cetățean al Ucrainei.

La ieșirea din sala VIP, polițiștii de frontieră l-au anunțat pe Kirkorov că acesta are interdicție pe teritoriul R. Moldova, astfel acesta fost impus de circumstanțe să facă cale întoarsă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram