Război în Ucraina, ziua 173: Parlamentul Ucrainei a prelungit Legea marțială și a mobilizării generale. Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți

auto

Ford introduce primul pickup electric făcut special pentru poliţie

FOTO: autoblog.md
30 iulie 2022, ora 17:58
Distribuie:

Ford furnizează departamentelor de poliție vehiculele de care au nevoie pentru a proteja și deservi comunitățile de mai bine de 70 de ani. În prezent, printre clienții Ford Pro se numără peste 12.000 de departamente de poliție din SUA, iar gama sa de vehicule de poliție depășește toate celelalte vehicule de poliție la un loc. Compania atribuie acest succes și loialitatea clienților colaborării strânse a producătorului auto cu clienții săi, în special Ford Police Advisory Board.

Astfel spus, Ford, prin intermediul diviziei sale Pro, continuă să ghideze orașele într-o lume electrificată, condusă de software, prin lansarea primului pickup electric din America şi nu numai, care a fost special conceput pentru poliție –  Ford F-150 Lightning Pro Special Service Vehicle!

Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram