Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/FOTO/ Protest cu tizic la Președinție. Simpatizanții PP Șor cu pancarte: „PAS cu PAS ne-au dus de nas”

Foto: Captură ecran
03 august 2022, ora 13:37
Distribuie:

Simpatizanții Partidului Politic Șor s-au adunat în fața Președenției Republicii Moldova pentru a protesta împotriva scumpirilor din ultima perioadă. Cu pancarte în mâini, manifestanții au cerut reducere prețului la gaz, iar în semn de protest au adus bucăți de tizic în fața instituției.

Pe pancartele ținute în mâini de către protestatari erau scrise diverse mesaje despre actuala guvernare. „Maia Sandu și cu PAS cresc prețul la gaz!; „PAS cu PAS ne-au dus de nas”, și altele.

„Am dedicat acest protest situației grave și dezastrului care urmează la iarnă. Am venit în fața acestei clădiri care este Președinția. Este o clădire mare și impunătoare unde se adăpostește un găzdaș care ne-a promis vremuri bune, dar care ne-a adus la un dezastru.  Am venit să protestăm și să anunțăm pe tot că urmează vremuri complicate pentru noi, iar la toamnă și iarnă urmează un dezastru. Gazul va fi mai scump ca aurul așa că vom trece la tizic”, a declarat unul din reprezentanții Partidului Șor.

În semn de protest, manifestanții au adus coșulețe cu tizic în fața parlamentului.

TV8.md reamintește că, în contextul ultimelor evenimente opoziția a organizat mai multe proteste împotriva guvernării. Întrebată cum comentează astfel de manifestații, președinta Maia Sandu a declarat că „este firesc să existe proteste” organizate de către cei din opoziție atât timp cât în Republica Moldova se bucură de democrație. 

Cu toate acestea, șefa statului a reiterat faptul că aceste manifestații ar trebuie să respecte legea și bunul simț.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Sandu, despre manifestațiile celor din opoziție: „Nu ar fi putut protesta dacă erau la Moscova. Aici e democrație”

21 mai 2022, 11:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram