Război în Ucraina, ziua 172: Mai mulți civili au fost răniți, după ce rușii ar fi bombardat Energodar. Apelul lui Papa Francisc

social

Furt în troleibuz: Un bărbat, reținut după ce a lăsat o adolescentă fără portofel. Recomandările poliției

27 iulie 2022, ora 12:05
Distribuie:

Un bărbat de 40 de ani a fost reținut după ce ar fi sustras un portmoneu din geanta unei adolescente, în timp ce călătorea cu troleibuzul. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1.300 de lei.  

Suspectul și-ar fi identificat victima, o fată de 16 ani, în timp ce se afla la stație. După ce a urcat în troleibuz, bănuitul i-ar fi sustras din geantă portmoneul în care se aflau bani și actele de identitate.  

În urma măsurilor întreprinse, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta avea la el portmoneul și actele, dar banii lipseau.

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege și riscă amendă în mărime de până la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

În acest context, poliția vine cu recomandări către cetățeni.

Astfel, când așteaptă mijlocul de transport public la staţie, trebuie să acorde maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect. Banii pentru achitarea călătoriei, trebuie pregătiți din timp, înainte de a urca în transport.

Cetățenii sunt rugați să nu citească în timpul călătoriei, deoarece pot deveni ţinta hoţului de buzunare și să evite păstrarea banilor în buzunarele din spate.

În cazul în care transportul public este aglomerat și sunt bruscați, trebuie să fie atenți la buzunare şi la călătorii din jur. 

Geanta atârnată neglijent pe umăr este momentul potrivit al hoţului de buzunare. De aceea, trebuie să țină bagajul personal pe cât posibil în văzul ochilor.

În cazul în care observă sau sunt victima unui furt, cetățenii sunt îndemnați să sesizeze poliția.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

A profitat că i s-a făcut rău pe stradă: Femeie, reținută după ce a furat de la un bărbat bunuri de circa 11.000 de lei

11 iulie 2022, 14:07

Momentul în care un bărbat iese cu pungile pline dintr-un bloc. A furat obiecte de peste un milion de lei

15 iulie 2022, 15:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram