Război în Ucraina, ziua 169: Imagini din satelit după exploziile din Crimeea. Rușii ar fi respins atacurile de la centrala Zaporojie

social

/FOTO/ Grosu a premiat câștigătorii Campionatului European de Fotbal pe Plajă: „O țară mică poate veni cu o echipă cu caracter”

04 august 2022, ora 14:52
Distribuie:

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, le-a conferit distincții ale Parlamentului membrilor Selecționatei Naționale de Fotbal pe Plajă. Diplomele Parlamentului Republicii Moldova de gradul I au fost acordate membrilor echipei naționale în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru rezultate remarcabile și contribuții substanțiale în dezvoltarea sportului din Republica Moldova.

Grosu i-a felicitat atât pe sportivi, cât și pe membrii staffului tehnic, pentru performanțele înregistrate și pentru faptul că au demonstrat că în Republica Moldova există potențial. Șeful Legislativului le-a dorit sportivilor să rămână modele pentru tinerii noștri. 

„Felicitări tuturor, ați făcut istorie! Ați demonstrat că o țară mică poate veni cu o echipă cu caracter, care poate înfrunta echipe care altădată probabil se uitau pe hartă să identifice Republica Moldova. Dincolo de toată performanța tehnică de care ați dat dovadă, cel mai important este încrederea în reușită”, a menționat Igor Grosu, la ceremonia de premiere.

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a mulțumit din partea membrilor Selecționatei Naționale la Fotbal pe Plajă pentru distincțiile acordate. 

„După rezultatele înregistrate de Selecționata Națională de Fotbal pe Plajă, tot mai mulți copii și-au manifestat interesul să practice acest sport. Ne dorim să dezvoltăm această ramură în continuare și vă mulțumim pentru susținerea pe care ne-o acordați”, a spus oficialul.

Selecționata Națională la Fotbal pe Plajă a Republicii Moldova, condusă de antrenorul principal Ruslan Pernai, a devenit campioana Europei la fotbal pe plajă, Divizia B. În urma acestei performanțe, echipa noastră s-a calificat, pentru prima dată în istorie, în Divizia A – elita fotbalului pe plajă din Europa și urmează să evolueze la Jocurile Europene din 2023.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Rezultat istoric! Moldova a câștigat Campionatul European de fotbal pe plajă, Divizia B

31 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram