Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

politic

/VIDEO/ Grosu face glume pe seama onorariului ridicat de Kirkorov: „Doamne, de ce nu m-a făcut mama cântăreț?”

Foto: Facebook/Igor Grosu
25 iulie 2022, ora 16:20
Distribuie:

Președintele Parlamentului, Igor Grosu face glume pe seama onorariului pe care se presupune că l-ar fi ridicat interpretul rus, Filip Kirkorov, pentru un recital pe care trebuia să îl susțină la Chișinău. Aflat într-o vizită de lucru în raionul Rezina, în satele Ignăței și Echimăuți, împreună cu deputatul PAS, Radu Marian, spicherul le-a spus oamenilor veniți la întrevedere că asemenea situații, în care se plătesc bani grei pentru concerte politice, nu vor mai fi tolerate. 

„Îmi pare rău, dar e cam scump cântecul. Eu când am auzit de 200 de mii de dolari am zis: Doamne, de ce nu m-a făcut mama cântăreț și pe mine?O dată în an ai tras o cântare și ți-ai luat de-o grijă...Și am auz muzical și tot e în regulă. Ei, asta e, în altă viață poate”, a spus Igor Grosu.

„Concerte din astea nu o să mai fie, pentru că sunt din bani furați, bani furați de la noi toți. Niciun bandit nu pune banul lui la bătaie, dar pune banul furat. S-a terminat, dacă ei nu au înțeles că nu mai merge astfel de politică, legea o să fie lege”, a adăugat președintele Parlamentului. 

Potrivit informațiilor de la Procuratură, scoase la iveală în contextul dosarului privind finanțarea ilegală a Partidului Politic Șor, reprezentanții formațiunii ar fi plătit onorarii de 200 de mii de dolari lui FilipKirkorov și 60 de mii de dolari lui Morgenshtern pentru a cânta la concertul despre care se știe că ar fi fost organizat de activistul Veaceslav Valico, în data de19 iunie. Banii au fost achitați, deși concertul nu a mai avut loc.

Kirkorov și Morgenshtern ar fi ridicat 260 de mii de dolari ca să cânte la Chișinău. Banii, transferați de PP „Șor”

21 iulie 2022, 15:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram